Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
https://twitter.com/lmechegaray/status/1323988881197436930
Пратим ово срање (што се дешава у америци) већ годину дана. Мислио сам да преспавам/прећутим али после овог говна данас морам да кажем пар ствари.
-ЈЕВЕМ ТИ ДА ТИ ЈЕБЕМ српску ДИЈАСПОРУ ДА ТИ ЈЕБЕМ!!! КОГА ТА ГОВНА ЛАЖУ ВИШЕ ПИЧКА ИМ МАТЕРИНА!!! Задња ТРИ МЕСЕЦА серу како неће да гладају за ПЕДО/РОДОСКРНАВИТЕЉАбајдена јер је заговарао све могуће (читај војне) интервенције против Срба на Балкану, подржао шиптарско Косово, називао нас говнима, убицама, зверима, чудовиштима,... сРпСкИ чИкАгО (ЛОООООЛ), град где тобоже живи више од милијун сРбА, ЈЕ ГЛАСАО 99% ЗА БАЈДЕНА!!!! Ако су тобоже сви срби у Чикагу гласали за Трампа нема теорије/шанске да бајден педофил освоји 99% гласова (Чикаго нема 100 милиона становника). ОД ДАНАС (ЗА МЕНЕ) НЕ ПОСТОЈИ српска ДИЈАСПОРА, ПОСТОЈЕ АМЕРИ срског ПОРЕКЛА.
-"НЕКО" се у држави Аризона (е Кусто, Кусто, џаба си снимао филм) дебело зајеб'о кад мисле да им долазак бајдена родоскрнавитеља неће довести забрану за оружје (за оне који не знају до јуче је Аризона била Републиканска држава, веома pro gun/second amendment). Једва чекам да видим те мајмуне како се копрцају и плачу кад им дођу по пушке и аутомате.
-THANK YOU WISCONSIN је оно што би Бајден требало да урла из свег гласа сада ако је гледао веселе (како за кога) седамдесете, плус да полиже муда сваком политичару у тој држави/вукојебини. Овакву превару са гласовима Вучеја може САМО ДА САЊА!! У тренутки кад је Трамп преузео вођство у тој држави пребројавање гласова се зауставило (намерно). Настављено је тек ПОСЛЕ 2 САТА!!! Има графикон на интернету (кога занима) бројања гласова у тој држави где се лепо види раст броја гласова (за оба кандидата) у виду две криве. Трамп преузима вођство, прекида се пребројавање и криве стоје (не иду на горе). По наставку преборавања Бајденова крива се креће под правим углом (буквално под углом од 90°) наредних 100-150 000 гласова. Трампова за (исто) то време стоји (коме није јасно када се броје гласови немогуће је да један кандидат добије 100 000 гласова а други, за то време, ни један једини). Разлог/објашњене демократа за то чУдО??? Стигли им гласови поштом (LMAO). Да, да, да, стигли им гласови оном истом АМЕРИЧКОМ ПОШТОМ која је најгора по времену доставе у свету (ко не верује нек гугла)... А ја сам свети Петар...
П.С. Ако неким чудом (откуд ја знам којим) Трамп победи треба да организује Кристалну ноћ за демократске политичаре јер ови протести у америци нису ништа друго, само против Трампа.
српска ДИЈАСПОРА
mame kad smo na kompjuterima
ok, kapiram ja Bajden los Trtamp dobar, lopovluk i to
ali brate
https://www.youtube.com/watch?v=xWXHKr6KZNA
ovakav vid ..... pa botovnja bukvalno, je nerealan
Haha cirko zapenio
gamby, да сам запенио отиш'о би на чет да се смирим :) Ја сам само мало јаче изнервиран јер ће, како сада стоје ствари, на чело америке доћи осведочени србомрзац који је уједно и један од (ако не и главни) криваца за срање у украјини (већ сам поменуо да је бајден педофил/родоскрнавитељ, то сад и врапци на грани знају).
Dajte rezultate po četvrtinama molim.
Pa dobro cirko, nije bas da su poziciju predsednika SAD okupirali neki moralni svetionici do sada, nema mesta nervozi
ma samo da nije hilari
Svi srbi koje znam da imaju mogucnost glasanja na ovim izborima nisu glasali za trampa. A ovaj cirko je presmesan sa ovim kusto kusto
ne lupaj tros je glasao za trampa
Превара са бројањем гласова
прво у Висконсину
https://is2.4chan.org/pol/1604535667047.png
потом у Мичигену
https://i.4cdn.org/pol/1604535619048.png
"Svi srbi koje znam da imaju mogucnost glasanja na ovim izborima nisu glasali za trampa."
Да је Хитлер кандидат на америчким изборима срби би гласали за њега јер им је тако реко cnn. Од 1804. наовамо само трговци (бар да знају занат него знају ко што се у фудбал разумеју па најебасмо 1918/1921., 1941., 1948., 1970-их, 1991/1992., 5. Октобра 2000.,...).
Tim bolje sto pobedjuje srbomrzac, unistice trgovce pre nego ovaj drugi, la ga no
Kontam da bi svima trebalo da bude jasno da izbor bilo koga za precednika us nema nikakav uticaj na srbiju. politicka agenda se ne menja tako jednostavno, mozda gresim
Joe Biden’s vision for U.S. Relations with Kosovo and Albania will reverse the Trump Administration’s “imbalanced approach toward Kosovo and Serbia, restoring fairness and equity in the relationships and working toward greater cooperation.”
https://exit.al/en/2020/10/18/kosovos-independence-is-irreversible-in-biden-harris-vision/
П.С. Писали су и српски медији о томе шта је бајден реко пре неки месец (него су или обрисали или "затурили" своја писанија).
Ali Bajden ce vam pomoci da skinete ovog upisanka pickoustog
Ukoliko budete uopste zeleli demokratiju, naravno
Fuckin' Serbs
Prvo potonete u govna, onda zovete Top Gun da vas cupa, debili, ustanovite se konacno kao drzava