America got President

1. Triforce, надам се да си у праву.

2. isto ovako ce da zapeni i vucic ako ikad bude u poziciji da ima nekog dostojnog protivkandidata na izborima.
    AJDE BEŽI LIČE

3. na stranu sve, koncept glasanja putem poste (i to u 2020. godini, u najvecoj sili na svetu) je zaista imbecilan i barem deo ove buke bi se izbegao da su svi glasali normalno

ako jedna amerika nema organizacione kapacitete za izbore u kojima bi ljudi bili relativno bezbedni sto se zarazavanja tice, onda stvarno ne znam, zasluzuju da udju u gradjanski rat zbog goluba pismonosa

4. i oko toga tramp zaista ima pravo, a sad da li peni kao nedorasli klinac, sto jednim delom i jeste - peni

5. dostojnog

Hahahahaha e al kako daunovci mogu da te zasmeju pa to niko ne može

6. Ja sam sad za Bajdena, YOU'RE FIRED, ORANGE MAN!!!

7. Why can't Trump go to White House anymore?
    Because it's for Biden.

8. On ne samo da upoređuje Bajdena kao dostojnog, on tvrdi da ni Vučku nema ravnog

9. on tvrdi da ni Vučku nema ravnog

bukvalno nije to rekao, prestani da seres vise

10. isto ovako ce da zapeni i vucic ako ikad bude u poziciji da ima nekog dostojnog

ako ikad bude u poziciji da ima nekog dostojnog

dostojnog

?

11. vrlo si efektivno odsekao ostatak recenice koji glasi

protivkandidata na izborima

12. reci mi kog je to ravnog/dostojnog protivkandidata na izborima vucic dosad imao?

13. isto ovako ce da zapeni i vucic ako ikad bude u poziciji da ima nekog dostojnog protivkandidata na izborima.

isto ovako ce da zapeni i vucic ako ikad bude u poziciji da ima nekog dostojnog

ako ikad bude u poziciji da ima nekog dostojnog

dostojnog

?

14. druye, postoji znacajna razlika kad kazes da nekome nema ravnog i kad kazes da jos nije imao nikog ravnog na izborima (ili dostojnog, ceteris paribus)

kjerkegor je mislio na ovo drugo (pretpostavljam)

15. Mnjah, Triforce, za sve što si napisao se sa dva klika nađe demanti i objašnjenje od strane ustanova i to u državama gde u njima uglavnom sede Republikanci.

Jbg, možda idu Demokrate redom i pod pretnjom ih stiskaju da demantuju svaku nepravilnost koja je postala viralna, gledaćemo na Netflix-u za koju godinu nešto što ćemo opet poverovati da nije fikcija.

Ne vidim ništa idealno u njihovom izbornom procesu gde proces nije isti u svakoj državi, da se razumemo, jer deli se društvo u Americi što se odražava uvek i na spoljnu politiku, satanizuju se istim putem i pred celim svetom (kao da već dovoljno nisu), ali možda sam ja lakoveran, pa smatram da kada se na kraju svedu računi i sve isproverava da ćemo dobiti 100% tačne rezultate izbora. Svakako me još ništa nije ubedilo da se pojavila bilo kakva neobjašnjiva nepravilnost, osim ako između demokratski ostrašćenih, republikanski ostrašenih i neutralnih izvora informacija ne odabereš da veruješ samo republikanski orijentisanim.

Inače mi je posao monitoring i analiza medija, 15 godina sam u tom poslu, ovo što se sada dešava je samo trebalo pratiti nekih 6 meseci ranije, a zbog jednog klijenta i jesam i bilo bi mnogo manje "zblažavanja" nad ovim sasvim očekivanim razvojem događaja.

I daleko od toga da ću biti srećan što će Bajden biti predsednik, jer svi znamo da će on, za razliku od Trampa, biti samo starac u ulozi PR-a bele kuće.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.