Koliko para treba za normalan život?
  • Earthworm Jim

Za normalan život je dakle dovoljno da praviš više nego što trošiš

Ovo je lep tldr lepo si srocio. Definicija normalnog/pristojnog je veoma individualna i zavisi od prihoda, sto povlaci sa sobom i stil zivota koji je refleksija prihoda u neku ruku

• Eru Ilúvatar

Сантјаго Коровјов
    I mož kenjati kako jedem govna,

ali ti stvarno jedes govna

• Сантјаго Коровјов

Eru

Ne kenjam ja, nego je problem što gledaš iz ugla nekoga ko živi sa 250e i tripuješ da je 200 dinara za burek ili 250 za pljeskavicu i dvolitarkom Zaječarca dnevno preterivanje sa hranom i pićem. Ček da doguraš do 300, pa da otkriješ čari vešalice za 310 dinara, pa ćemo onda pričati.

• Earthworm Jim

Dobro reme nije poenta ismevati tudje prihode ovde nemoj srati

• K

Dok nisam imao para, nisam imao pojma koliko je do jaja recimo biftek pred kraj prženja politi dobrim burbonom, al' sada znam primera radi

hahahaha top

• Сантјаго Коровјов

Ne ismevam brt. Samo prozivka radi folklora brt.

• K

Inace si u pravu Reme sve, ja kad se setim da sam u srednjoj imao 100-200 dinara na dan, bukvalno ne znam kako sam za te pare i pusio i jeo i jos da mi ostane

• K

Bukvalno sad ne znam kolko bih detetu dao za skolu srednju kad bi islo sad

• Eru Ilúvatar

a kenjas mnogo brate nevezano za bilo kakve prihode samo ti to ne vidis jebiga jer si tanak vrat iz kruga dvojke ali dobro

• Сантјаго Коровјов

Bukvalno sad ne znam kolko bih detetu dao za skolu srednju kad bi islo sad

Al realno, jebeno je nerealno to iz ove perspektive.

• Сантјаго Коровјов

Eru Ilúvatar
    a kenjas mnogo brate nevezano za bilo kakve prihode samo ti to ne vidis jebiga jer si tanak vrat iz kruga dvojke ali dobro

Šta je konkretno netačno u ovome što sam rekao?

• Eru Ilúvatar

ali dobro oprosticu ti ove uvrede posto si mi onda rekao za flammkuchen to pravim cesto da jedem fino je
    ma nista hahah malo se remenjaca oseti u vazduhu posle biftek spike, nisi jedini probao jbg

• Сантјаго Коровјов

Poenta cele priče je da je prilično tačna ona stara narodna "pop kad ima maslo, i muda maže". Što više imaš, veća si stoka, i to je normalno.

• Earthworm Jim

E kad se sad setim nekih svojih misljenja/stavova iz srednjoskolskih dana ili ranih dvadesetih mnogo me blam, tipa mislio sam da samo kriminalci i burzujska deca imaju kinte da svaki dan sede u kaficu lol, da je luksuz jesti pljeskavice/pice cesto, osecao se kao dzek kad ostavim baksis 200din negde itd, zivot ti jebem

• K

Kapiram da je svakom coveku malo ono sto ima, jer shodno prihodima rastu i zelje, pogotovo kad je covek zeljan, sto vecina nas jeste u neku u ruku i u nekoj meri. Sa 600 evra prezivis mesec skroz lagano ako imas svoj stan od 40 kvadrata i fiat punta i nosices onu tresu od plastike sto nosi bombas. Kad ti naraste plata na soma, vozices lupam golf peticu i nositi nike trenerku od 10 soma itd.

• s

Prvi biftek sam naručio u restoranu nekog hotela pre 3 godine, nemam šta da krijem. Sa puterom od bundevinog semena. Niko se nije naučen rodio

• Сантјаго Коровјов

Na kraju krajeva i radiš da bi mogao da budeš stoka, a ne da bi se krpio non stop. Zajebi me skromnosti i tih sranja to je davno prodata priča da se sirotinja ne bi bunili što radi za crkavicu. Jbg. I niko ne kaže da je sramota ili loše nemati, samo da su prihodi i rashodi uglavnom neraskidivo vezani i da je nekako normalno težiti da imaš više.

• s

Bio je srednje pečen. Krvav u sredini. Mmm

• K

Mada ce skociti i trosenje na gluposti. Popices pivo vise u toku dana, odigraces tiket za vise para itd

• s

Ne kenjam ja, nego je problem što gledaš iz ugla nekoga ko živi sa 250e i tripuješ da je 200 dinara za burek ili 250 za pljeskavicu i dvolitarkom Zaječarca dnevno preterivanje sa hranom i pićem. Ček da doguraš do 300, pa da otkriješ čari vešalice za 310 dinara, pa ćemo onda pričati.

Hahahahaha