Koliko para treba za normalan život?
  • Che-Vu

Za normalan život je potrebno da ti ne trebaju pare, da imaš slobodno vreme da radiš ono što voliš.
    Neki ljudi to skapiraju na vreme, neki kasno, neki nikada.

• b

a onda je mrmot uvio ejdusa

• Che-Vu

Haha, dobro šta se odmah okidaš, kakvi su radni uslovi u Turkmenistanu? Kakvo je raspoloženje u narodu?

• Mister_NO

Pa ovo nije tema kolko treba za normalan život nego kolko bi meni trebalo za život poročnog južnjackog velepisednika, msm ako ne jedem dostavu iz restorana svaki dan i ne pomrčem kilo kojaniđe to nije ćivot dostojan čovika davamjakažem.

• houltu9l

I ne dozivis 40tu.

• Srpski Del boy

Ako živiš na selu, gajiš živinu i stoku, sam sebi praviš hranu, možeš dobro živeti, još ako imaš subvencije na stoku i prodaješ viškove hrane i ostale proizvode na pijaci. Kome su roditelji ostavili lepe i komotne kuće, blago njima... Ko nema, teško njemu...

• Sevastokrator_95

Ako živiš na selu, gajiš živinu i stoku, sam sebi praviš hranu, možeš dobro živeti, još ako imaš subvencije na stoku i prodaješ viškove hrane i ostale proizvode na pijaci. Kome su roditelji ostavili lepe i komotne kuće, blago njima... Ko nema, teško njemu...

mozes da se ubijas od posla i da zivis prosecnim srednjoklasnim zivotom u najboljem slucaju

• Galantni kosovac

brate ja sam trebao da se zenim 2010. pricao sa pickicom na koju sam bio dosta nalozen tada dogovorili se haahah sutradan pricao i sa njenom porodicom i dogovarali se,a to sam tako nepromisljeno uradio hahahah i pristao na tako nesto,bio sam mlad tada i nisam mnogo razmisljao o buducnosti HAHAHAHH,bio je fazon zenidba?moze ahhahah sta fali super je to...a uglavnom picke na koje se nalozim u toliko velikoj meri VOLIM IH,BRATE,VOLIM IH i posle nekog vremena mi dosade te picke i pocnu mi vredeti ko carape...i ta sto sam je trebao zeniti sve fina pickica i sve,a tek sam je upoznao fazon ahah na moru to bilo u radovicima...navario se s nekom ekipom i takvu shamarcinu mi je vu zalepila otreznavajucu poceo da se paranoisem,ovi mi nesto pricaju a ja zaboravio da sa njima tamo tada sam HHAHAHAHH razmisljam koji kurac zenidba jebena sta ja radim koji kurac sutradan joj rekao e nista od onoga

• s

Galantoi shquiperimes

• s

Pa svakako vise od 30 soma mesecno... Ali treba znati da mnogi nemaju ni toliko, pa ih treba castiti pljeskavicom ili tako necim... Mene bi licno bio blam da krstarim X6-om znajuci da one koje zapljuskujem gazeci preko bare u prolazu, nemaju ni za paklu cigara, nego puse duvan s pijace... Hriscanin u srcu

• s

Ljubav je osnovni preduslov da se bude srecan, tek su sledeci finansije

• .dr Vuk

Srbi su testirani na 100€

• s

100 evra u zamenu za dusu