- b
a onda je mrmot uvio ejdusa
- b
ejdus...
Ako živiš na selu, gajiš živinu i stoku, sam sebi praviš hranu, možeš dobro živeti, još ako imaš subvencije na stoku i prodaješ viškove hrane i ostale proizvode na pijaci. Kome su roditelji ostavili lepe i komotne kuće, blago njima... Ko nema, teško njemu...mozes da se ubijas od posla i da zivis prosecnim srednjoklasnim zivotom u najboljem slucaju

brate ja sam trebao da se zenim 2010. pricao sa pickicom na koju sam bio dosta nalozen tada dogovorili se haahah sutradan pricao i sa njenom porodicom i dogovarali se,a to sam tako nepromisljeno uradio hahahah i pristao na tako nesto,bio sam mlad tada i nisam mnogo razmisljao o buducnosti HAHAHAHH,bio je fazon zenidba?moze ahhahah sta fali super je to...a uglavnom picke na koje se nalozim u toliko velikoj meri VOLIM IH,BRATE,VOLIM IH i posle nekog vremena mi dosade te picke i pocnu mi vredeti ko carape...i ta sto sam je trebao zeniti sve fina pickica i sve,a tek sam je upoznao fazon ahah na moru to bilo u radovicima...navario se s nekom ekipom i takvu shamarcinu mi je vu zalepila otreznavajucu poceo da se paranoisem,ovi mi nesto pricaju a ja zaboravio da sa njima tamo tada sam HHAHAHAHH razmisljam koji kurac zenidba jebena sta ja radim koji kurac sutradan joj rekao e nista od onoga
- s
Galantoi shquiperimes
- s
Pa svakako vise od 30 soma mesecno... Ali treba znati da mnogi nemaju ni toliko, pa ih treba castiti pljeskavicom ili tako necim... Mene bi licno bio blam da krstarim X6-om znajuci da one koje zapljuskujem gazeci preko bare u prolazu, nemaju ni za paklu cigara, nego puse duvan s pijace... Hriscanin u srcu
- s
Ljubav je osnovni preduslov da se bude srecan, tek su sledeci finansije
- s
Hahaha
- s
100 evra u zamenu za dusu