Planovi za sajt u 2021.

1. Ha ha kako duhovito prestani umirem

2. ma daj nam neku tik tok varijantu sajta da drkamo na berli legal tinejđerke

3. 11 sati od poslednjeg posta alo

4. Kao post jer je posno

5. Hahahahahaha
    Legendo

6. Odma se vidi stara škola Zmia, Mr moon ja Smarko

7. ti blajvaš konobaru mrmunu ispod šanka, dok se smarko trudi da napie zmiju domaćom rakijom, al mu nešto neide, gudtajmz

8. ne liči mi smarko na nekog ko ima svoju domaću rakiju.

9. nisam rekao da je njegova, nego domaća

10. Може уместо ових старих текстова "На шаљивом сајту вукајлија тачка цом..." да пише "Бергасе пуши курац"

11. "Jedan od 'onih' sajtova (za ljude sklone napušavanju bergasa - mislim na humor, ne na vino). Poželite ponekad da se nasmejete kao Draguljupče nakon valjano okončane "psine"? Mislite da cenzura ne treba da postoji? Mislite da nema preosetljivih tema i nedodirljivih osoba? Na ovome sajtu ćete naći sebe!!! Dakle - samo za vickaste: vukajlija.com"

SerbianForum | 13. Februar, 2010.

12. Solidan čekaoničarski humor haha

13. baš me blam od vas. dovedite neke curice od 15god na sajt i onda ću se investirati.

14. šta i, kao neko je očekivao nešto haha... čuj, autorska prava za slike.. 9gag, reddit i ostali sa milionima poseta pa ništa, neko će da tuži vukajliju sa 24 člana...

jednostavno nema muda, ili je sns bot, ne zna se šta je gore. Da je čovek, prepustio bi sajt nekom.

15. Брисање ПВТова? Јербо што да не

16. a može li ono kao na snepu da pošaljem sliku u pvt nekom i da nestane posle 3 sekunde a da ne mogu da skrinšotuju? treba mi za nešto

17. Okaci slobodno kiticu i na javne teme ili cet ne bi bio ni prvi ni poslednji

18. krupovrbaski zmaj
    jebe se kaizen za posjete sajtu danas.
    nama ovdje fali ljudi koji nisu ejdus i slicno.
    Treba kaizen da nastampa flajera za pristup vukajliji i da dijelimo to studentima na filozofskom.

https://www.youtube.com/watch?v=lFB2vI5lnR4

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.