- s
Najpre da mi se objasni, cime sam ja kao gradjanin koji uredno placa porez i izmiruje sve obaveze prema drzavi, zasluzio da oni za koje sam glasao na izborima da me predstavljaju u duhu ponosa i dostojanstva jer sebe smatram patriotom, zasto mene ponizavaju politicari tako sto me predstavljaju kao roba i jeftinu radnu snagu, zivim li ja u Zimbabveu a da jos uvek nisam obavesten, odakle pravo njima da mi dovede Kineze ovde male zute popisance da ja radim za njega za 30 iljada i jos da mi sefuje, pa necu jebote alo
Dal je realno da ovu Srbiju saftaju vec 30 godina svi je redom jebu suse i pljackaju a ovaj narod nema trunke svesti glavu da podigne i pohapsi sav rltaj najgori olos jer ne mozes da ides u crkvu i slavis slavu i pozivas se na Boga a pljackas sopstveni narod i dovodis ga do ludila ja razumem da averidz srb srecan je kad udje u prodavnicu sve lepo sareno ukusno ima da pojebe nesto ima posao i njega vise nista neinteresuje
Jel realno da se gradjani nista ne pitaju u sopstvenoj drzavi i da su stvari izokrenute u perspektivu da narod treba DA SE PLASI DRZAVE i da nema nikakav uticaj na donosenje zakona na revnost u sprovodjenju zakona na izmene zakona ja mogu Amsterdamom slobodno da setam sa 5 grama vutre u dzepu a ovde idem u zatvor 3 godine a politicari koji na dnevnoj bazi kroz razne seme i poslove opljackaju milione evra niko dan robije video nije cekaj o cemu mi pricamo politicar koji cim oci otvori ujutru vec prekrsio dva zakona ne on bi da hapsi stratimira zbog buksne jebene
Dokle ce vise da nam prodaju sranja i lazi i dokle cemo mi mirno da posmatramo sve to a svi smo svesni istine
Vise mi je pun kurac svega i neki EU pasos bi stvarno postane cilj u dogledno vreme jer ovde se nista ne desava
- s
2021 godina Srbija nema bejzik level demokratiju vec bandu koja pljacka drzavu koju su razmontirali do poslednjeg srafa i usput laze taj narod i maze mu oci kupuje sirotinju sa po 5 soma od kredita nekog naravno a znamo da su socijala i penzosi najodgovornija biracka grupacija koja za svake izbore uredno ode i zaokruzi propast i svoju i nasu jer u drzavi u kojoj se NE KRADE i socijalne pomoci i penzije normalno da moraju da budu vece dakle prosta logika
- s
Gile, nikad ti nije kasno, narocito ne sa 30 brate, hahah... U zavisnosti sta si sve spreman da radis i na sta si sve spreman da bi nesto napravio, nesto video, prosao. Moras biti avanturista u srcu i prigrliti citav svet, mozda ne ide trenutno ali problem nije hronicno stanje, razumes?
- s
Hahaha, reci labo koja prevara od drzave, da ti 30 soma da opstanes i onda sledeci mesec tako i samo te vrti u krug a on ti otima zivot a da se obogatis mozes samo na tri ponudjena nacina, prevara, kriminal, politika, eventualno ako si nasledio nesto od caleta neku firmu ili sta god.
- s
I niko se ne buni, lepo mu sta, ima tu da pojede, popije, kredit da podigne, provoza neki polovnjak izadje sedne u kafic DA BUDE VIDJEN i eto ti. Koji su to kompleksi brate
- s
Pa kako se postaje politicar. Moras da budes vanserijski sljam i otpadak da bi se bavio politikom ovde. Nula skrupula, milimetar obraza, i nekako, zao moras da budes, moras da budes losa, govno osoba da bi otisao u politiku, neostvareni kompleksas koji nikad nije razmisljao da napravi nesto kroz privatno preduzetnistvo, ciscenjem ribe na Aljasci, umetnoscu, nebitno
- s
Znam masu takvih slucajeva, ja brate nikad ne bih mogao da istrpim tu kolicinu ponizavanja koliku istrpe ti govnari, jebote ti likovi bi preziveli i nuklearnu kataklizmu, uclanili bi se vec negde, jedino sto mi je simpaticno kod tih njuski je to da su naucili iz istorijskih gresaka Srbije i posle svakih izbora, oni su redom na strani pobednika
- l
e bas tako.a i za taj polovnjak ima da se namuci ko isus.ljudi su jos odavno lepo prihvatili da kupuju gaderobu najnizeg kvaliteta,nekad se oblacili u italiji sad od kineza.i svima je to ok, misle da si lud ako das za majcu 7-8 hiljada, stedi se i na hrani, na svemu.ali bitno je da moze da se prezivi i da se ne ide go i bos.ljudi zadovoljni sta ce im vise.ustvari nisu zadovoljni nego su se pomirili
- s
Sledeci korak je da se kradja zakonski legalizuje i da se na ljude koji umeju da ukradu iz budzeta, gleda kao na uspesnu i postovanu gospodu. Zalosno

па тај закон незванично и постоји мислиш да осуђују људи који краду ХА ХА ХА
како да не, то је она прича када постоје докази и све против неког јачег политичара који је покрао све и свашта па се он појављује сваких годину две у медијима и ЕВО САМО ШТО ГА НИСУ оптужили, после 5-6 година буде помилован не знам ни ја шта и наравно задужи министарску фотељу, свака част заиста.- s
Auh brate kad vidim devojku da se oblaci kod kineza. Ili je neko sav u tomi hilfigeru. Na kom stupnju ostane covek kad se pomiri sa nametnutim stanjem. Borba je must have. Da steknes nesto, ostavis deci da se ne bi ona morala muciti i pocinjati od nule, kao mi. Da imaju lep i udoban zivot od pocetka, a ne ulica