Najveci kompleksasi ass-trade

1. Hahaha jao cekaj da nadjem intervju Radojke Adzic iz nekog bekstejdza da vidis sta je dijagnoza folk pevaljke sto kaze Skaj Vikler

2. Pojebati jednom cisto da se upises da budes JOS JEDAN U NIZU a onda motkom medju oci
    https://youtu.be/-0lr1GOALTM

3. Ne, to bese peva ona druga, Mina Kostic. Kako njoj bese pravo ime. Dok je bila samo seljancica iz neke cigan male u Bosni

4. Иначе Жена од султана није ни оригинал:
    https://youtu.be/FeCIwlbFKoc

лошо погледни ме

5. Hahaha, opet bugari jebote

6. Uzas. Ovde svecom trazis originalnu muziku. Msm dobro ovo nije muzika ali se tako vodi u srb, to se pusta samo i ispiraju se mozgici pa ni to nije novo Hitler je isto forsirao samo muziku rokaj masi

7. Cilmo to radi, zato ide u Sofiju da sedne tamo u neki jeftin kafic i odslusa repertoar i onda kad cuje tako neku bugaroidnu melodiju koja ima potencijal za DM sat pita konobara da mu zapise kako se be vika te pesni i onda dodje u svoj studio gde je sve na bugarskom i miksuje NOVI HIT

8. панинаријо <3

9. Retardi sa jutjuba konfiskovali humor

10. sta se radi na estradi hehe

11. neko napiso paninaro umro

12. Dzabe sad sampanjac sam vec popio

13. Asstrada, ubitačna kovanica!...
    Ja znam nekad reći, - jet-shit...

Starlete i klaberke, u globalu!...

14. Veliki je društveni problem što znatan deo ženske omladine, koja čim postane poznata, tipa rijaliti starlete i kvazipevačice, počnu da se silikonizuju i da budu uzor ženske dece, koja od adolescencije prvo krenu da se fotošopiraju i filteruju po instaćima, do neprepoznatljivosti.

15. Ja sam čuo da se od pevaljki koje se kurvaju Rada drži najjaču cenu.
    Koji debil traba da budeš da pljusneš tipa soma eura ili par da bi jebo Radu Manojlovic?

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.