Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Ti i nemaš gaće uopšte :)
a i to što kažeš, ovo danas se samo zove gaćama:)
Što neko reče, sigurno nikad neće postati krpa za brisanje prašine :)))
al dobro služi za podizanje ega:))
Dobro služi za podizanje svačEGA :-)))
hehehehehe, ej, ja sa tobom više ođe neću da se pišem:)))))))))
budem relativno normalna dok se ti ne pojaviš:))
peđo,zeka se postideo.......:))
:sakrio se u žbun:
Dobro, dobro... evo neću više, biću fin... šta ste radili danas u školi? :)))
jebali radoznale i bacali na gomilu:)))
Eto vidiš kako možemo lepo da pričamo :)))
ma mi možemo sve:))
a ja još malo moram da se kupam, idem da rintam u ludnicu:(
Plakni se zeko, nikad se ne zna kakvo će veče da bude :)))
a, kod mene se zna, nemo tako:))
ja sam fini mali zeka:))
aj ćaos, lepo se igrajte i bud'te dobri:))
Ćao zekana, budi mi pozdravljena :-)))
dobar dan
Dobro javio si se.Sada ponovo čekaj.
evo proslo sat vremwena,jel smem nesto sad?
koji si ti lik,javio,ma piči bre...šta pitaš??:))
e sad cu malo da udavim:
jutros mi priso klinac na ulici i pita na engleskom dal znam engleski, francuski?ja ti znam francuski jedno deset reci,engleski ko moja styrina,strina nastavnik engleskog,nije lose.
i on krene pricu iz francuske je,tu bio kod nekog druga,pa se popickali zbog ribe pa ga ovaj isterao pa je on zvao svoje da mu posalju pare,al pare tek popodne pa ako imam neku kintu da mu dam,da klopa i tako svasta nesto,ali sve na perfektnom engleskom.
ja krenuo na posao,pola devet,imao u dzepu neke pare jos od partizana,uhvatio x sa barsom u basketu,kvota 20 na hiljadu uplate ihajhaj,i bi mi ga zao,gle neki nas dzulov ga isterao.i dam mu hiljadu dindzi odem na posao i tako.
popodne svratim u kladionicu kod firme,nabio glavu u liste,liga evrope ko ce zajebe ko nece,kad cujem neko prica konobaru:
-jebote sto danas bio dobar dan,oladio sam nekog matorca sefte za hiljadu dindzi i posle sve ko podmazano.
podignem glavu kad onaj moj francuz.pocnem pomanitalo da se derem,on me gleda pa kaze
-jebi ga matori,ja studirao strane jezike pa nema posla i tako snalazim se,al vraticu ti,bas su mi bile srecne.
ja pocnem da se smejem,smeje se konobar,smeje se i on ,ustanem,ne odigram nista i samo mu s vrata viknem
ajd odigraj nesto pametno.
i sta da vam kazem,poslednji.