Ko poslednji pobednik 26

1. Još ima dobrotvora na ovome svetu:)))

2. ma jok nego dileja,da je pricao srpski dao bi mu valjda 50 dindzi plafon,al ocu u jevropu

3. E,sad-dileja..
    nemoj tako,molim te,i ja to redovno radim(doduše ne baš 'iljadarku..),ali o5 :))

4. ma kazem ti,namestilo se,vucem tu lovu jos kad je partizan igrao sa barsom basket po me ukenjao x,mozda mi ostalo desetak hiljada,to su mi ono pare za kladionicu,a svejedno bi ih bacio na listic.

ipak,poslednji.

5. Vidiš tako ti je to kada si grobar!!!!Ahahahahahaha

6. De si bre Gogo 100 godina :)

7. Evo me,"udaram čežnju" :)))

8. ma elektricar ja navijam za rad,nego mi opsesija da jurim x na basketu,dal na poluvremenu,dal na kraju,svejedno.

9. Opet se nisi javio!!!I opet pričaš bez dozvole!!!Mislim dokle više...:)

10. izvini,necu vise,nego vidim pala prozivka da sam grobar pa da objasnim,a nisam strine mi nevenke.

11. Ju,što si opasan!! :))

12. Aj sad beži u ćošak!:D

13. More,nema ovo-ono!Tvoj post posle mog! :))))

14. a jel zna neko sta radi herta,tamo zena gleda nesto a na mobu ne mogu da otvorim kladionicu,nesto zeza,lakse da pitam vas nego i ona da me tera u cosak.

15. Herta kaže ajd u ćošak,pošto gubim 2:3!!!

16. to majstore,igrao dvojku za 50 evrica

17. Ma ložim te,nemam pojma i ne pratim sport :(

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.