Ko poslednji pobednik 26

1. A ja sam bio ubedjen da sam najstariji ovde kad sam počeo da kuckam, a ono sve porodični ljudi, sa decom...Ne znam kakav ste vi utisak imali...

2. Ja prvo srela Van Gogu :)
    mislila sam da ima 20-ak godina

3. Kakvi,ja starija od tebe ihaha!! :)))

AAAA!!!Kakav komplimennnnnt :))))))

4. Ja 37 :)))
    Al' se bolje osećam nego u 20-tim :)

5. Neverovatno, stvarno sam mislio da su sve srednjoškolci i poneki student...A ono... Al to pokazuje kakvog smo duha. Jednom žena gledala kako se kuckam na četu i rekla mi da se družim sa klincima i da nisam normalan, a Ujka Vanja je bio jedan od tih klinaca. Ima 60 i kusur godina...Ostali su imali od 30 do 40...

6. A i konačno sam prestala da budem Ružno pače :)))

7. Ja sa 31 godinom penzioner...I uživam u životu!!!

8. Nidžo,ti si mlad čovek,takav ćeš biti duhom i sa 102!A onda ćemo svi na žurku,pa u provod!! :))))

9. Gogo, na šta misliš kad kažeš Ružno pače?

10. Čekaj Gogo, ostalo mi još 7 života. Valjda ću da izguram do 102. Dva sam već potrošio na rak i svinjski grip!;-)

11. Pa,bila iskompleksirana,"nepronađena"..Kad sam postala mama(sa 28),sve je došlo na svoje mesto,zavolela sam i sebe pored deteta,postala sama sebi lepa..tako to.. :)))

12. Žurka kod mene , u planini, u velikoj brvnari iz koje će se pušiti dim iz kamina, dok će mo posmatrati Šumadiju kao na dlanu! Tad Gogo, u 102 godini, na žurci!

13. Nidžo,takav borac je u tebi-ja ti se divim! Optimizam samo puca iz tebe!! :)))

14. Da, kapiram.. i ja volim da prisvajam Ružno pače, ali iz nekih malo drugačijih razloga :)

15. мени се сад иде на журку, ко ће да чека толке године:))

16. Auu Nikolaaaa... svaka čast!

17. zečićuuu:))))*ko ti brani,aj' organizuj neku :)))))

18. Ja od bolesti (2004) živim upravo tako , kako si ti Gogo opisala.Pun samopuzdanja. Guram napred i živim MAKSIMALNIM KVALITETOM ŽIVOTA. To mi je i upisala doktorka kao dijagnozu na jednom od pregleda;-))))))

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.