Neverovatno, stvarno sam mislio da su sve srednjoškolci i poneki student...A ono... Al to pokazuje kakvog smo duha. Jednom žena gledala kako se kuckam na četu i rekla mi da se družim sa klincima i da nisam normalan, a Ujka Vanja je bio jedan od tih klinaca. Ima 60 i kusur godina...Ostali su imali od 30 do 40...
Pa,bila iskompleksirana,"nepronađena"..Kad sam postala mama(sa 28),sve je došlo na svoje mesto,zavolela sam i sebe pored deteta,postala sama sebi lepa..tako to.. :)))
Žurka kod mene , u planini, u velikoj brvnari iz koje će se pušiti dim iz kamina, dok će mo posmatrati Šumadiju kao na dlanu! Tad Gogo, u 102 godini, na žurci!
Ja od bolesti (2004) živim upravo tako , kako si ti Gogo opisala.Pun samopuzdanja. Guram napred i živim MAKSIMALNIM KVALITETOM ŽIVOTA. To mi je i upisala doktorka kao dijagnozu na jednom od pregleda;-))))))
jaoooo, moja gleda mio mao..
glava mi puca
http://www.youtube.com/watch?v=GqqNcG2MfSk
A ja sam bio ubedjen da sam najstariji ovde kad sam počeo da kuckam, a ono sve porodični ljudi, sa decom...Ne znam kakav ste vi utisak imali...
Ja prvo srela Van Gogu :)
mislila sam da ima 20-ak godina
Kakvi,ja starija od tebe ihaha!! :)))
AAAA!!!Kakav komplimennnnnt :))))))
Ja imam 24 :)
Ja 37 :)))
Al' se bolje osećam nego u 20-tim :)
Neverovatno, stvarno sam mislio da su sve srednjoškolci i poneki student...A ono... Al to pokazuje kakvog smo duha. Jednom žena gledala kako se kuckam na četu i rekla mi da se družim sa klincima i da nisam normalan, a Ujka Vanja je bio jedan od tih klinaca. Ima 60 i kusur godina...Ostali su imali od 30 do 40...
A i konačno sam prestala da budem Ružno pače :)))
Ja sa 31 godinom penzioner...I uživam u životu!!!
Nidžo,ti si mlad čovek,takav ćeš biti duhom i sa 102!A onda ćemo svi na žurku,pa u provod!! :))))
Gogo, na šta misliš kad kažeš Ružno pače?
Čekaj Gogo, ostalo mi još 7 života. Valjda ću da izguram do 102. Dva sam već potrošio na rak i svinjski grip!;-)
Pa,bila iskompleksirana,"nepronađena"..Kad sam postala mama(sa 28),sve je došlo na svoje mesto,zavolela sam i sebe pored deteta,postala sama sebi lepa..tako to.. :)))
Žurka kod mene , u planini, u velikoj brvnari iz koje će se pušiti dim iz kamina, dok će mo posmatrati Šumadiju kao na dlanu! Tad Gogo, u 102 godini, na žurci!
Nidžo,takav borac je u tebi-ja ti se divim! Optimizam samo puca iz tebe!! :)))
Da, kapiram.. i ja volim da prisvajam Ružno pače, ali iz nekih malo drugačijih razloga :)
мени се сад иде на журку, ко ће да чека толке године:))
Auu Nikolaaaa... svaka čast!
zečićuuu:))))*ko ti brani,aj' organizuj neku :)))))
Ja od bolesti (2004) živim upravo tako , kako si ti Gogo opisala.Pun samopuzdanja. Guram napred i živim MAKSIMALNIM KVALITETOM ŽIVOTA. To mi je i upisala doktorka kao dijagnozu na jednom od pregleda;-))))))