Ko poslednji pobednik 26

1. Auuuu, na kakve divne ljude naleteh na netu :))))))

2. Zekoooooooooo. Al si ubacila provokativnu sliku na skajp. Kad te videla moja žena pitala ko zi je ova? Ja reko "zeka"...;-))))))

3. To je najbolji lek :),nepopravljivi optimizam :)))nije nemoguće,a vredi neograničeno-i tebi i okolini! :)))

4. To možemo i mi da kažemo za tebe,Rizz :))))))))

5. Neverovatno je koliko dobrih ljudi sam upoznao preko Vukajlije!

6. E,kad se konačno svi upoznamo...biće sjajnooo!!!!! :))))
    Ja ću da donesem kolače-kod mene su sigurni-baš ih i ne volim mnogo :))))

7. Joj Gogo , ja uživam u slatkom!!!

8. Znači-dogovoreno!Koju ulogu ti preuzimaš,Nidžo(osim širenja raspoloženja)? :)))

9. Ode Rizz..
    Vidimo se posle :**

10. Zbogom Rizz, može recimo da nabavim bezakoholna pića?;-)

11. Može,Nidžo,itekako!Ja sam ZA! :)))

12. 100 km od Bgd-a,iz Južnog Banata. :)

13. Pazi od redovnih na ovoj temi većina je iz Bg-a...Ja sam jednom organizovao "Ko poslednj kod konja plaća piće " i bilo nam super uživo. Zeka, Rd , Predražinjo i ja...
    A 100 km nije daleko...

14. ја сам триес' па сам стиго пре оног миша:))

15. Jesi zeko i dobila si poklon zato što si prva stigla!!!

16. Nije,ali ima x faktora koji su me do sada sprečili :)

Pazi kad sam bila u Bg-u na polaganju u plesu dan pre otvaranja izložbe..pojela sam se ko Mesec što nisam mogla da ostanem do otvaranja :))Ali,biće prilika-znam! :)))

17. Ples? Moj najbolji drug stalno ide na ples i neka takmičenja!!!
    Bane prošli časovi a?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.