Ova glumica što je silovana

1. Inace ja sam sad citao malo vise o ovome, ovaj mika ne da je bolesnik nego ono, ono njegovo nije skola glume nego sekta jebena, uzimao decu sa 5 6 godina, odbijao da komunicira sa roditeljima, pricao deci da treba da imaju 'male tajne', ja bih ovog vesao javno na trgu republike ako se ispostavi kao istina a tesko da nije

2. ma nije to silovanje u smislu reci u kom se koristila do sad. sto je najgore, izlizace je do granice da ce da se izjednacava sa pravim zrtvama, fizickog silovanja.

Ovo

3. Mislim da zaboravljate da ona izmedju ostalog tvrdi da je bilo i pravog silovanja. Citirao sam prije nekoliko strana, pise da je bilo kakav otpor, verbalni ili fizicki, bio docekan silom. Tako da, ako govori istinu, ne radi se o pusenju kurca za ulogu, ili nekom drugom dobrovoljnom odnosu na koji se sad lijepi etiketa silovanja

4. jeste culi onog lika u jutarnjem programu kad kaze:

nije isto kad te siluje legija i profesor glume

5. Mislim da zaboravljate da ona izmedju ostalog tvrdi da je bilo i pravog silovanja. Citirao sam prije nekoliko strana, pise da je bilo kakav otpor, verbalni ili fizicki, bio docekan silom. Tako da, ako govori istinu, ne radi se o pusenju kurca za ulogu, ili nekom drugom dobrovoljnom odnosu na koji se sad lijepi etiketa silovanja

I can’t stess enough this:

Kaze Milena da se “silovanje” ponavljalo više puta. Ja ne znam kome treba veći hint da ovo nije silovanje. Obrazloženje:

1. Ako neko krene da te siluje, počećeš da se braniš vrištiš itd
    2. Ok u šoku si, nisi se snašla, otići ćeš u policiju kad dodješ sebi, ne?
    3. Ok nisi spremna da progovoriš o tome ali svakako nećeš više biti dovedena u situaciju da ostaneš nasamo sa silovateljem pa da se ponovi, ne?
    4. Ok zajebala si se, ponovo ste nasamo, svakako ćeš ovaj put vrištati iz sveg glasa da se spasiš, ne?
    5. Ok dvaput ništa, treća sreća, opet ne?

sve te ''silovane'' devojke trebalo je samo da vrisnu kad je im je skidao gace i odmah bi dotrcalo jos ljudi i sprecilo silovanje

6. Tako da, ako govori istinu, ne radi se o pusenju kurca za ulogu, ili nekom drugom dobrovoljnom odnosu

Ako je pusila a nije za ulogu onda nije ucena.Ako je za ulogu a morala da pusi onda jeste ucena.

7. odbijao da komunicira sa roditeljima

Da, ovo je npr ogroman red flag, ne bih kod nekog takvog ostavio dijete pa moze biti i bog i Tito i sta oce, nek pusi kurac

8. Nije isto da li je legija ili profesor glume, profesor im je bio kao roditelj koji im je ispirao mozak od pete seste godine, ovoj od 11te, zaista nije isto. Neuporedivo gore je ovo sa profesorom

9. Ako je za ulogu a morala da pusi onda jeste ucena.

U tom slucaju jeste ucjena, al i dalje nije silovanje

10. Ja mislim da je svakako pusila. Mislim seksali su se minimum 4 puta, nemoguce da nije palo ni jedno pusenje

11. Ne stranu sve vezano za ovaj konkretni slučaj, ali - ako uzmemo u obzir da je sve napisano ovde sa odsustvom trollizma - prilično je jeziv nivo frustracija na osnovu onoga što se piše, tu pre svega mislim na Maestrovu fimoznu, pardon, famoznu akutnu mizoginiju. Aj budimo realni, ko može da očekuje da emotivno i fizički nezrela osoba od 17 godina tek tako prijavi da je silovana od strane osobe koja joj je, kako stvari stoje, u tom trenutku bila najveći autoritet. Neću sad da ulazim u to da li je ovaj Aleksić kriv ili nije, i ovaj kurac od države ima nekakvo sudstvo, ali sumnjam da postoji šansa da je njih pet (ili koliko već) istu osobu prijavilo za nešto što ima obeležja sistematskog malteretiranja. Ako se ispostavi da je ovaj lik radio to što mu se stavlja na teret, svakako mislim da će da zaglavi dugogodišnji zatvor, u najgorem slučaju će proći kao neki srpski Kevin Spejsi - sa maksimalnim izopštenjem iz profesije i brutalnom stigmatizacijom.

Маестро ♦
    I can’t stess enough this:

Kaze Milena da se “silovanje” ponavljalo više puta. Ja ne znam kome treba veći hint da ovo nije silovanje. Obrazloženje:

1. Ako neko krene da te siluje, počećeš da se braniš vrištiš itd
    2. Ok u šoku si, nisi se snašla, otići ćeš u policiju kad dodješ sebi, ne?
    3. Ok nisi spremna da progovoriš o tome ali svakako nećeš više biti dovedena u situaciju da ostaneš nasamo sa silovateljem pa da se ponovi, ne?
    4. Ok zajebala si se, ponovo ste nasamo, svakako ćeš ovaj put vrištati iz sveg glasa da se spasiš, ne?
    5. Ok dvaput ništa, treća sreća, opet ne?

Ovo bi npr. bilo jako lepe da svojoj sestri preneseš, stvarno. Ako u porodici imaš neko žensko čeljade od 16-21 godine, ovako joj daš savet pred izlazak u grad, sve redno. Sejo, ako ti dođe do gaćica, samo vrisni ko na prelu.

12. navodno ju je jebao, khm pardon, silovao dok su ostali glumci bili u neposrednoj blizini, u nekoj odvojenoj prostoriji ili tako nesto. iz tog razloga kazem da je mogla da vristi

13. maestro jbt, ne bi ti dao ni ovce da cuvas ako stvarno mislis ovo, a ne ljudima da budes neka vlast. nesto bi jebao na silu.

Nije isto da li je legija ili profesor glume, profesor im je bio kao roditelj koji im je ispirao mozak od pete seste godine, ovoj od 11te, zaista nije isto. Neuporedivo gore je ovo sa profesorom

ako se sve ispostavi da je tacno, tipa od 5-6 god da ih uvlacio u sektu (nisam imao pojma) robija je mala stvar za sve ovo.

ali, ipak su to novinari, pa moze da se saceka.

14. Niko nije silovana, samo je malo liznuo

15. Maestro brt, probaj da ne razmisljas o silovanju kao o seksualnom odnosu, vec kao o obliku nasilja. U ovoj tvojoj shemi zameni seks lupanjem samara ili sutiranjem. Mislis da nema slucajeva gde ljudi trpe samare ili sutiranje i ne prijavljuju i kontinuirano se povinuju nasilniku? Kad ga/je pozove nasilnik da dodje na samar i ta osoba dodje, iako bi trebalo da vristi ili da prijavi? E isto tako, ima i riba koje i dalje prihvataju seks iako ne zele. Previse smo otisli u pricu dal je silovanje ili nije, i nije sasvim nebitna ta prica, ali je sustina da je ovo (po svemu sudeci) na prvom mestu oblik nasilja, a tek onda sledi preciziranje kroz to dal je silovanje ili uznemiravanje, ili ucena, ili sta vec.

Naravno, teoretski je moguce i da je lik skroz nevin i da mu ga je riba majstorski suknula, ali s obzirom na to da ga je 5 riba prijavilo verovatnoca nije na njegovoj strani.

16. Sevast imas pravo moram priznati. Uglavnom lik je najebo, sad koliko kriv i koliko duzan koga briga vise. Pretresli smo sve.

Osetljiv sam na ove price jos otkad je Adam Johnsson najebao zbog seksa sa ribom od tipa 16 godina koja ga je definitivno davila porukama i trazila kurca a posle tuzila zbog para. Njegova robija je tu samo kolateral za nju.

17. more, ako je tacno, i ako do sad 5 prijavilo, gore je ovo od silovanja. nije cak ni ljigava pedofilija, zaljubio se matori u klinku, nego izivljavanje sa predumisljajem.

18. Ako je 5 žena godinama silovao, ovo nije silovanje nego mobing.

19. Deluje kao da je bilo mnogo vise klinki od samo 5 po ovome sto sam citao, nemam drugih reci osim sekta

20. brate za ovakve slučajeve manastir ili metak

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.