Prijava

Mister_NO
Ništa manje nego katoličanstvo i pravoslavlje, recimo. Danas su to dve različite religije, ali su obe u suštini hrišćanske

Aleksić ih je ljubio i lizao po telu, sve vreme ubeđujući učenice da se fokusiraju na kadar i kameru. Takvom manipulacijom im je zapravo skretao pažnju i neke od njih u tom trenutku nisu bile ni svesne toga da su zloupotrebljene i seksualno zlostavljane. Bile su uverene da im je profesor zapravo otkriva tajne glumačkog zanata

Ahahah kakva profesionalna manipulacija

"Ej skini gace i naguzi se ovde, totalno necu da te jebem, samo te ucim tajnama glumackog zanata"
"Shit nigga, that's all you had to say!"

Nije pornić nego erotska drama

Ovi sa Hepija tačno plaćaju ludake da se uključe i uzburkaju javnost što se kaže haha

Pa da, nameštaljka klasična sa ovakvim uključenjima.
Dživdžan zbori

AJMO LJUDI SEQUEL

Naslov teme odgovara i ovom novonastalom dogadjaju. Leka ispao nadobudna seljačina sa svojim “jel znaš ti ko sam ja” izjavom u telefonskom razgovoru, ali ipak želim da se smatra nevinim dok se ne dokaže suprotno. Ne mislim da je čovek koji pije comprosta forte u stanju da siluje, uzmimo u obzir njegove godine. Ako se dokaže da mu je ta devojka dućkala 10ak minuta pre nego što je došlo do seksa smatram da je ovaj dobronamerni Šapčanin nevin. Stop represiji nad šabačkom elitom, Lekom i profesorom Vuletićem, stop političkoj propagandi. Bombaš je imao pravo.

Ispade da imamo više silovanih glumica nego glumica uopšte.

Citat iz objavljenog razgovora:

Lečić: Šta ti misliš da to ispada da sam ja neko ko svoj ku*ac usrećuje i meće seksualno u nekoga koga ne poštuje, da ga ponižavam, da potcenjujem? Neko je zaslužio da ja to poželim. Imaš li uopšte pojma ko sam ja?

Bukvalno nisam sreo nikoga da ovoliko ceni svoj kurac, ko da je od zlata jbt. Potpitanje: postoji li neseksualno mećanje kurca u nekoga ili je Lečić upotrebio neku vrstu pleonazma?

Melky aj sad ozbiljno, jel ti ovde glumis blic/telegraf komentatora ili sta, jebes li nas ovde ljuto ili si stvarno takva avridzara

nikako ne opravdavam napastvovanje niti bilo šta slično... ali čuj, matori kuronja hteo da umoči, očigledno jeste... ona neka govnara na twiteru postavlja razgovore kao, klasično udvaranje jebeno, one gaboruše kao jao strašno... pa mamu vam jebem, bojkot kurca i gotovo, samo kurve i nema glava da boli... ove feministkinje nek se jebu sa kerovima i krastavcima.

Takoe, ne moze covek ni da siluje da mu ne nalepe etiketu da je kakav manijak

ajde ne seri gambi... evo ti priča
https://www.kurir.rs/zabava/pop-kultura/3650389/sok-prepiska-voditeljka-tvrdi-da-joj-je-branislav-lecic-slao-poruke-dopala-si-mi-se-veceras-ne-mogu-da-ti-odolim-foto

pa šta je ovo jebeno, čekaš lešinaru da nekog guze da kupiš poene, udvarao ti se lik, nećeš i ćao.. jebem li joj mamu ološku smrdljivu

i drugo, za onog Miku ne znam, izgleda da ima odlike pedofila ili šta već, ali Lečić da siluje nekog... ne verujem. Nek mi Bog oprosti, na postu sam, ali ne verujem. Leka je mogao da jebe i više nego što može, na poziv, jeste malo problematično što nije skapirao da ti bez velikh para ne možeš u 60-oj da udaraš top pičke od 25, ali to je sve.

https://youtu.be/1brFCbOjbcw

Pogledaj kakav gospodin. Šarmer. Zamišljam kako je namirisan i obrijan pokupio svoju mladu koleginicu na jednu vožnju iznad grada u svojoj tada još novoj crnoj bembari 525. Tek dve godine u braku sa jednom od rada najboljih pički Srbije, Ninom Radulović, naš junak ne gubi avanturistički duh i jebe više nego kad je imao 20 godina. Jedna komprostica forte za svaki slučaj pre polaska, na autu piči “whicked games” pa onda “when maribma rytham start to play, dance with me, make me sway” da opusti damu. Vodi je izvan grada, na Avalu na primer, gde imaju lep pogled i intimu. Leka koji kući ima top modela nije u situaciji da siluje nego 70% slabiju pičku, stoga ne verujem da je bilo ikakve primene sile (iako za insajder glumica tvrdi suprotno). Možda Leka ima malo problem sa egom, pa kao dete kad mu ne daš igračku on krene da bude naporan. Verovatno je bilo “Branislave, šta to radiš? Pa ti si oženjen molim te. Ne, ovo ovde nije vreme i mesto za ovo. Ne želim.”

E sad ovako, pod jedan da se ogradim od silovateljske kulture a pod dva da objasnim pošto ima incela ovde. Meni moja gospodja nekad ne da pičke iako se meni traži. Ja sam u stanju da iskam to baš puno, ali meni ego radi drugačije, ja se uvredim na odbijanje seksa, pa se samo iznenada sklonim i odem u drugu sobu. Posle kad me prodje ne želim namerno ni kad se ona predomisli. Znači ja kontrolišem svoje nagone. Znači nikad nisam silovao svoju devojku, i da, smatram da silovanje postoji u vezi i braku, teorija da ne možeš silovati bračnog partnera je pogrešna. Znam da to sad svima vama u teoriji deluje lako, ali zapravo da li je lako kontrolisati nagone? Kad je kurac digne, kad oće da jebe, mozak predje u alfa režim. Znači ja razumem da žena kaže neću, ne želim, nije mi do toga, ali jednostavno to neće učiniti da kurac magično spadne na te reči, kao što ga ne možeš ni magično dići. Tu onda muškarac mora da se otrezni i obuzda nagone, okrene se na drugu stranu dignutog kurca i iskulira. E sad, da vidimo drugu stranu. Znači u ovoj konkretno situaciji kao i u mnogim situacijama, ženka je jednostavno odustala, umorila se od nećkanja i pustila oplodnju. To je čest primer kod svih sisara jbg. Da joj je bilo izrazito zapelo da ne da pičke, dovoljno je bilo da udari malo jači šamar, da vrišti, da nanese udarac, bol silovatelju i to bi ga odmah otreznilo. Naravno, ovde uzimam Leku kao normalnu osobu kojoj se baš mnogo prijebalo, ne kao psihički poremećenog silovatelja koja spopada žene i siluje jer ga to uzbudjuje. Dobar šamar ili slično svakako bi svaku “predigru” (predigru u glavi napaljenog čoveka) preseklo i dozvalo realnosti da kaže “au jbt stvarno ništa od seksa ova se ne femke nego za prave neće” i “au jbt šta ja to radim pa umalo da ispadnem manijak silovatelj”.

Moja predpostavka, totalno kockarsko gadjanje neosnovano a sud i poligraf će reći svoje:

Došli su gde su došli. Bilo je ljubljenja, vatanja, strasti. Kurac se diže. Na redu je seks. Glumica smatra da ide predaleko, ne želi dalje. Leki se krv slila iz glave u kurac, a kad se to desi instinkt muškarca ima samo jedan cilj, da ga ušteka. Leka se nije obuzdao nagonu i smarao je dok god ga nije uštekao. Razgovor potvrdjuje da je ona plakala, ali ne znamo kad? Možda posle seksa kad se pokajala?

Mašan Lekić rekonstrukcija

masa gresaka nekih u kucanju, ne zamerite, mrzi me da ispravljam