Prijava

jos malo pa posten covek vise nece moci da izvadi kurac u kancelariji, dokle smo dosli

“Šest godina sam bila u školi Mike Aleksića kada me je silovao. Imala sam 17 godina. To se nije dogodilo jednom. Ponavljalo se” kaže Milena Radulović u razgovoru za „Blic”.

Šta to ima u ženama tužno da nakon podate pičke usledi gorko kajanje pa onda proglase taj čin, odnosno više činova, za silovanje. Ja bih je odveo na poligraf života mi.

Baš ću sad biti stoketina muška ali zamislite ovu scenu:

Pod broj jedan, kad god se kaže silovanje mi zamislimo bespomoćnu ženu prevrnutu na ledja kao kornjaču i svinju silovateljsku od 150 kila preko nje.

Zamislimo sad kad bi poligrafskim ispitivanje utvrdili odredjene detalje tog seksa:

Da li ste ima seks u pozi dogi?
Da li ste vi nekad bili odozgo tokom seksa?
Da li ste se vi sami nabijali na penis kad se covek od 60 godina umorio posle malo brzeg tempa u dogiju dok je penis i dalje bio u vama?
Da li ste doziveli orgazam?
Da li ste pružili oralni seks?
Da li ste tokom seksa uzviknuli “to, tako, jače, jebi me, volim tvoj kurac”?

Ako bi osim prvog još samo jedan odgovor bio potvrdan, dao bih gospodjici 5 godina robije za klevetu da se nauči pameti

Dobro, ako je imala 17 godina to je silovanje svakako (ili zlostavljanje maloletnog lica) cak i da mu je eksplicitno dala pristanak.

U svakom slucaju, kad iskoristis poziciju za seks za osobom koja je u podredjenom polozaju, to je takodje krivicno delo, cak i ako ona da pristanak, sad dal se podvodi pod silovanje ili ne, nisam siguran.

Nasao sam na netu neki clan zakona o tome, mada mislim da je vec bajato:

1.13. Obljuba ili protivprirodni blud zloupotrebom položaja

Kad neko zloupotrebom svog položaja navede na obljubu žensko lice koje se prema njemu nalazi u odnosu podređenosti ili zavisnosti, kazniće se zatvorskom kaznom od tri meseca do osam godina. Podnosi se krivična prijava miliciji ili javnom tužilaštvu.

To stoji ali

Dobro, ako je imala 17 godina to je silovanje svakako (ili zlostavljanje maloletnog lica) cak i da mu je eksplicitno dala pristanak.

Ovo nije tacno, kod nas je 14 legalna granica, kao i u dobrom delu evrope. Isprali ti mozak holivudski filmovi

Labokv i Maestro strucnjaci za silovanje.

Što bi rekla Vojtehovski

Silovanje je silovanje, bilo pod ucenom, bilo pod prisilom, kao ono u filmovima tj.

Saće ponovo i ona Štajdonhar kakoveć, sto je silovao producent neki jači naš

Kastracija ako se dokaže

Da li ste mozda bili odozgo u toku seksa to treba pitati u stanici
Kad je dete maloletno lako je manipulisati njime, kad se cin ponavlja to ne znaci da nije silovanje, i kao trece silovanje nije isto sto i zlostavljanje, ako je bilo vacarenja to je zlostavljanje ako je bilo penetracije ili orala silovanje. Za prvo 2,3 godine za drugo deset i vise da sam sudija. Sad kako je to definisano u zakonu zabole me iskreno imam svoje probleme a ne da razmisljam da li je obljubnik ili silovatelj kad je vec obljubljivao i bilo mu lepo sta mu znaci godinu gore dole. Ako je bilo vacarenja ne moze da se kaze silovatlej nego napasnik ili zlostavljac i to je to dokle mi smrtnici mozemo

Ovo nije tacno, kod nas je 14 legalna granica, kao i u dobrom delu evrope. Isprali ti mozak holivudski filmovi

Zar nema ono da do 5 godina razlike vaze te nize legalne granice, a preko toga mora da se bude punoletan? I kakve to veze ima sa holivudskim filmovima?

Prepolovi godine starijeg i dodaj 7 godina ;)

Vrhunska pička

hahahahaha
Da si živ i zdrav Maestro, još 100 godina

maestro strucnjak za silovanje hahahahhahahahahhahah iskreno ja posto imam 18 sad gledam ove klinkice jadne bukvalno svako moze da ih zavede kroz pricu i sto je najgore od svega one samo nemo cute na to , dal zbog straha ili zato sto to zele ne znam ali opet sta ona zna sa 17 godina ona misli da je kosmet u norveskoj a ne nesto drugo jos su roditelji pola ove balavurdije potpuni debili koji su isto bludnicili po beogradu od 15 16 godina sta oni imaju da ih nauce sem da im daju primer da budu isti ili gori ,da bi se sve ovo lepo sprecilo treba da se daje dozvola ko sme da bude roditelj ko ne , ja kad budem imao cerku das joj brate za ovakve prilike skakavac i suzavac ako oce sama da se jebe nek se jebe sta da joj radim samo da se ne kaje posle ko ovo sad da pukne bruka opsta jebiga, oziljci ostaju kad rane zarastu treba upoznati decu sa svim od malena sta moze da ih saceka i kako se ponasaju ipak je ovo beograd a ne diznilend, evo samo u mom kraju gde zivim pocinje da se puse cigare sa 12 vutra sa 13 14 ostalo uz to ide sa 15 16 klinke isto jos se i jebu uz to krvnicki ,opasne navike i poroci a jako mlade i zelene godine koje ostavljaju posledice za ceo zivot, ja sam licno bio prisutan kad je lik odveo na stan ribu (doduse bili su vrsnjaci) i to krenuo sa najdziberskijom mogucom pricom u fazonu kako bi te jebo ijaoo i te fore , a isto tako znam i za klinke koje svesno idu tako sa starijima bas i to po 20 godina starijima namenski i posle kad nesto zaskripi u toj nazovi vezi ona ga ucenjuje da ce da ga prijavi policiji zeni pa mu trazi pare pa ovo pa ono , sou zivi samo cekam kad ce Bog da nas sravni ko sodom i gomor

priplodni bik na interpunkciju ljut je