Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Може ли се знати што ми је обрисана задња дефка?
Jer je sranje
Мени су најсмјешније ове обрисане, издвојио бих Јебено проклета курва и Пенисз
Ko uopste brise definicije ovde vise ne kontam
Да није некаква скрипта опет? Кад ти дефка уђе у -5 аутоматски брише?
Ok
На гробљу стоји информација да је обрисао МОДЕРАТОР, не знам који.
Pre 11 godina si se registrovao, vau
Ovaj gambi je pre 12 ali za njega znam da nema drugi život
https://imgur.com/6bS96fe
Gamby,a po čemu je sranje?Baš sam se potrudio. I da posaftaš mi džamutku.
Pa po tome sto si glup pa pises sranja
Gamby,ja se bar trudim.Mršći.bre.
Не знам да ли си пглу, али дефиниције ти јесу срање. А имаш 4 за 11 дина јебено, стварно си могао одабрати бољи повод за отварање "лејм покушај трола" теме јбг.
Otvarač teme da ode da se leči.
Pro-past,može,al da mi tvoja "devojčica" pravi društvo.Oako,da mi drži stra'...
Jesi smislio odgovor nakon 10 mjeseci legendo?
Ahha
Au majku vam jebem
Nova tema, i to o obrisanim defkama! Wow!