Prijava

Ti plaćaš porez na kripto jebote hahahahahahahaha al si luuuuuuuud

ne. al je malo nezgodno ako ga pretvoris u pare i prebacis na racun, onda treba da platis porez.

pri cemu ovo je svajcarska tako da ako ne prebacis imovinu 1M ne placas nista na to nego samo na zaradu, pri cemu to ne mogu da naplate od kripta. valjda, jebem li ga-

Kelte. Kelte. Zasto bi placao porez za transfer novca u novac. Budi malo mudriji, razmisli.

al nije moj porez ili ne porez poenta trifors, poenta je da je kripto odavno debeli mejnstrim iako mislis da je nesto misticno i magicno, kao i vakcine. za jedno mislis dobre madjije za dtugo lose.
ne razumes pa mislis nesto mnogo bitno.

Zašto konstantno trčiš pred rudu sa tim pretpostavkama... Vakcine i kripto stavljaš u isti koš tvrdeći da ja smatram da je to nešto mistično zato što je u mejnstrimu, a jedno je nametnuto svima neverovatnom propagandom dok se drugo izborilo za svoj status rekao bih koliko toliko pošteno, da ne pričam o nameni i funkcionalnosti ta dva pojma. Skapiraj već jednom koji mejnstrim je loš mejnstrim - sve što se debelo promoviše i za šta neko lobira. Iz ovog kapiram da me gledaš npr kao lika koji ne ide u bioskop samo zato što je mejnstrim lol. Zapravo nekad tako pogledam neki film ili pojedem neku snikers čokoladicu ali sve što konzumiram uvek svesno odmerim i znam ultimativno šta je po sredi, čak i kad samo oću da isčiliram. Tebi je to vrv skepticizam ili šizofrenija, meni je samo zdrav razum kojeg danas ima jako malo

aj ne seri.

okacio si link u kome prica ovaj kako vlade brane kriptovalute, bore se protiv toga i sta sve ne, a ono nije bas tako.

Pa debilu koje godine je to tvitovao? Jel bio kripto popularan? Šta su tada pisali o njemu?

A u svakom slučaju sve i da je juče pred samu smrt okačio opet bi bio u pravu, Indija brani ljudima kripto, pa Turska, pa Kina razara kopanje pa ova država uvodi ove sankcije, ona one, pa Ripple izveden na sud šta jel ti nije dovoljno ne kapiram

Vest da ce kina zabraniti bitkon i slicno se ponavlja svake godine, po meni takve i slicne vesti se plasiraju samo da se unese FUD, naravno da je btc tu i ne namerava da ode i naravno da ce obarati cenu da bi teska i slicni veliki igraci kupili sto vecu kolicinu na tipa 30k a ne na all time high od 65k.

Mislim da je samo lud i glup covek sad prodao btc i eth iz straha i ovo je bila dobra prilika da se pokupuju i altovi po bas niskim cenama.

Sad dal ce ovo ici jos nize ne moze niko sa 100% sigurnoscu reci, bukv je sve moguce ali na duze staze ko god je sad pokupovao ce biti u plusu dal 3x, 5x nebitno

Ja ću biti u plusu 10X neću morati ni kraj godine da sačekam

Plus kad kupim akcije izvesnih kompanija

https://prntscr.com/191xn34
And this right here is why XRP is gonna moon my frens

Zasad prognoza šljaka solidno. Po prognozi je ovo bull trap, ali vidjećemo.

Ovo baš postao smorni jedan kancer modernog interneta, od svuda iskaču kripto gurui, odgledaj video koji je sledeći kojn od milion dolara. Evo sad i neke dobre pičke po insta upadaju u DM znaš li da možeš da zaradiš po 100$ mesečno sedeći na guzici, 'oš da ti pokažem kako?
I mimeri jebeni neki kao evo vidi kako je kripto kul, kupi brt, molim te, nećeš se pokajati, molim te brate, stvarno je vrh, može da se zaradi dobro ako predvidiš rast, kupi brt...
Jebite se manekeni...

Ovo sto je Mister No napisao je otprilike glavni razlog zasto do dan danas nemam pojma o kriptovalutama i jebe mi se da procitam bilo sta o tome.

Nista me tako brzo ne ubijedi da je nesto sranje kao gomila "vjeruj mi brate" likova koji pricaju kako ce se obogatiti preko noci ne radeci nista.

Da ne kazem sto se i trzistem stranih valuta redovno manipulise da se izjebu ljudi i uzmu im se pare, iako je dosta starije i ozbiljnije.

U suštini zajebali smo se što nismo bili valjano informisani pre 10 + godina a sad nam ne pada na pamet ds uplićem u to
Osim ako bih živeo negde de se ne plaća struja, khm.

Ma da, ko je na početku ušo u to svaka ćast gos'n Crni. Makar i da ga je samo usralo

Al ovo sad je bukvalno ko kladža za nerdove: u svakoj kladionici ćeš da nađeš u svakom trenutku lika da ti priča kako je dobar svakog meseca/sazidao sprat na kući od toga/živi od toga.
E ovo ista priča, samo će pride da te vuku za rukav da i ti uđeš s kintom.