EVROPSKO PRVENSTVO U KOŠARCI 2022

1. Na najretardiraniji način, dozvoljen skok u napadu posle bacanja. Ladno bili egal i da ušla ona trica Vojvode svašta bi bilo. Mi smo legit glavni favoriti uz možda grke po dosadašnjim partijama. Ne valja to.

2. Francuzi i Litvanci mogu mnooogo bolje od ovoga. Slovenija je tu negde sto se tice njihovog max. Nemacka je overachiever i pašće. Mi smo enigma.

3. Smena generacija u vaterpolu, ispali smo u sred Splita, ja bih bolje branio od našeg golmana vešajući se za prečku garant

4. Da se šmoklja vješao za prečku, to bi dobrano popunilo prazninu na golu ako me razumete

5. Hehe
    Ako je ne polomi prvo

6. Zaista ne kapiram koja je fora imati crnce i strance u reprezentacijama... sta kao Grcka, jebeni Adetokumbo, pa slepci ionako ste cigani i treba vam master cigan da uzmete medalju, koja fora je to... nije Grk, sta kao lozimo se Grci su dobri kosarkasi...

7. Adetokunbo crnac krupan korak jak skače visoko ima mišiće. Nije fer. Me no likey.

8. Plašim se da ujke ne KLIKNU, kvalitetan roster imaju, ono što im treba je da vide kako ove ostale do skora nedodirljive repke pucaju od nekih Belgija i Bosni da se reše te knedle u grlu što ih koči. Ne želim da se to desi.

9. Otkud ovolika bojazan od nekih šklj repki kod srba, srbija nesumnjivo igra polufinale, do tad nema sekiracije sta vam je

10. Pingu vido sam da si se složio sa mnom a onda brzo obrisao post. Za srce si me ujeo.

11. A jesam, htio da spojim ona dva komentara, izbrisao oba i bilo mi mrsko da pisem opet haha prastaj druze

12. Mogao sam samo edit ali jbg, dovoljno si rekao

13. Kamenofile za kog navijaš sad u meču između tvoje dve domovine?

14. Sprdas li me to da je brat kamenoser hrvat?

hrvat su hrabri junaci ko sto veli njegos pozdrav

15. Po leksikonu koji koristi sam izveo neke zaključke zasnovane ni na čemu.

16. ŠTO NE UĐE OVA SAD
    Promašiće jedno bar sig

17. koji su bolji za nas za prvu utakmicu na ispadanje, hrvati ili italijani?

18. Šmoklja
    kamenofil nisam znao da si i ti peškiroglavko do danas. Kako vi bošnjooooci gledate na svoju sandžačku braću? Da li plidua smatraš prijateljem? Da li bi pevao na Ljajićevom mestu? Da li ceniš život i djelo Sergeja Barbareza?

Kamenofile za kog navijaš sad u meču između tvoje dve domovine?

za koji dan:

Kamenofile govno šiptarsko, jebali te Rasta i Enver Hodža na sred Prištine

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.