Prijava

Smatrali su nas sve jednako nižom rasom, mada se "na Slovenima još može raditi". hitler je do smrti bio stava da savršen vojnik ima disciplinu Nemca i dušu Rusa. Zašto Hrvati? Iz apsolutno istog razloga zašto su uzimali i Kozake, Ukraince, Litvance...Jer su im trebali besni psi koji će čerečiti susede. Kasnije, po eventualnom dobijanju rata, lako bi ih zbrisali.

E da, i ovaj je izvanredan, mada je post - logor tematika, što je vrlo dobro, jer se ona zapravo i nije puno obradjivala. https://www.youtube.com/watch?v=U_-ZGtrrnRg&ab_channel=JoBloMovieClips

A Staljin je glup inace LOL ZNAO DA CE IH POBITI A OPET BIO U PAKTU S NIM.

Slucajno mi ostao kaps upaljen.

Staljin je bio u paktu s njim da bi mogo da podeli Poljsku s njim, i jedan i drugi su radili striktno u interesu svojih država, znali su svi da će morati da dođe do krvavog obračuna, kao što na kraju i jeste.

Ne samo Poljsku, čitavu Evropu nakon rata. Čak su imali i dogovor kome će šta da pripadne (stvar oko koje se istoričari doduše i danas spore). Bar je staljin živeo u tom ubedjenju. Trebalo mu je vremena da se reši unutrašnjih protivnika i učvrsti diktaturu, nacisti su diplomatiju odradili maestralno (kao uostalom i u gotovo svakoj situaciji), i to je to. Prostitucija.

Ne kapiram zasto bi Sloveni bili niza rasa u odnosu na bilo koju drugu rasu looool sta koji kurac. Aj da je taj postojao snimak Bugari plivaju za casni krst ili Kako se mladi Rusi zabavljaju, pa i da razumem. Inace radio sam dnk test i nisam Sloven. Ista sam grupa kao Hitler

Čak su imali i dogovor kome će šta da pripadne (stvar oko koje se istoričari doduše i danas spore)

daj neke sočne detalje

Ne kapiram zasto bi Sloveni bili niza rasa u odnosu na bilo koju drugu rasu

Pa politicka propaganda Hitlera.

Nisu belji od nas pa da budu ,,visa rasa,,

Ako je uopšte i postojao dogovor o podeli Evrope to je bila čista fikcija i nikad ne bi bilo ostvarivo u stvarnosti, jer Hitler definitivno nije nameravao da Rajh i SSSR istovremeno postoje, rat do totalnog uništenja je logički zaključak bilo kakve pretpostavke. Ironija je što su na kraju Sovjeti stvarno i uspeli da dobiju istočni blok i da 'podele Evropu', ali ne sa Nemcima, nego sa saveznicima. I ne diplomatijom nego crvenom armijom.

However the Nazi regime continued to classify the Croats as "subhumans" despite its alliance with them.21 Hitler also deemed the Bulgarians to be "Turkoman" in origin.

Ahhahahaha zamisli sluga si rezima lizem im bulju a i dalje te zove nizom rasom

Hahahhah dal je gore subhuman ili Turkoman? Isti kurac kad malo razmislim.

Hitler je izgledom bio subhuman.

Pocetkom 20og veka bilo je toga da je neko visa rasa,visi covek itd a 40ih je to eskaliralo u 2. svetski rat.

Ruku na srce, sloveni i nisu baš neki ekonomski lideri u svetu ako cemo po tome gledati

Ma nema to veze sa tim.

I Sovjeti su sebe smatrali visim ljudima.

Ne kenjaj, houltu9l. Hitler je bio lep čovek, batlija. :)

Ustase su im bili korisni idioti. Trebalo je da budu u stvari. U praksi su izazvali još gori ustanak i imali muku da kontrolisu svoju teritoriju.