Pocetak inkluzivitija je bio kad su pozvali Australiju da se prikljuci. Znak dobre volje, ne sumnjam ali burza to je EVROPSKO TAKMICENJE. Treba izbaciti turke i Kavkaz
Svi koji su se doselili tamo su u stvari oni koji nisu hteli da se vrate sa godisnjeg odmora. Kako vas boli kurac tamo. Ali svaka cast sto ste izgradili naseobine cak tamo na cosku planete, stvarno ste neunistive zivotinje. Zveri
Ne znam ja za te napredne pojmove, deljem kanu od debla kaurija i sanjam dan kad ću da doplovim navodjen zvezdama do Evrope da gledam Evroviziju uživo, a ne da slušam priče zalutalih putnika i da zamišljam koji je to speltakl.
Ne bi ti se svidela Evropa, nije to vise onaj kontinent koji je tvoj pradeda Dzon Meklejn ostavio iza sebe, mada obzirom da ti na ljude ni ne obracas paznju, uzivao bi svakako u sadrzaju.
Pocetak inkluzivitija je bio kad su pozvali Australiju da se prikljuci. Znak dobre volje, ne sumnjam ali burza to je EVROPSKO TAKMICENJE. Treba izbaciti turke i Kavkaz
Jebem li ti poreklo robijasko, Chevu
Što robovsko?
Treba izbaciti Izrael. Za Australiju se slažem usta ih jebem.
A kapiram. Pomešao si, ovde nisu slali robijaše nego ludake.
Mozda kad vas uzme Amerika za saveznu drzavu majmune
Klosaru jedan. Secikeso. Secikeso
Kako su stvari krenule, pre će Kina da nas uzme. Amerika propo.
Za 10 godina max
Svi koji su se doselili tamo su u stvari oni koji nisu hteli da se vrate sa godisnjeg odmora. Kako vas boli kurac tamo. Ali svaka cast sto ste izgradili naseobine cak tamo na cosku planete, stvarno ste neunistive zivotinje. Zveri
Jel istina da vas hrani Australija, preplivate do Sidneja, podignete socijalu i nazad na NZ?
To je jedna topla ljudska priča.
Ne mozes ni biti vise od zivotinje kad zivis ovde
https://intertravel.rs/assets/frontend/images/articles/featured/original/velington.jpg
Jel imate filmsku produkciju?
Ne, šta je to?
Vi se tamo ni ne sahranjujete, kad neko umre pojedete ga.
Ne znam ja za te napredne pojmove, deljem kanu od debla kaurija i sanjam dan kad ću da doplovim navodjen zvezdama do Evrope da gledam Evroviziju uživo, a ne da slušam priče zalutalih putnika i da zamišljam koji je to speltakl.
"don't come to me with that tough guy shit I already won"
https://www.nzfilm.co.nz/our-films
Ne bi ti se svidela Evropa, nije to vise onaj kontinent koji je tvoj pradeda Dzon Meklejn ostavio iza sebe, mada obzirom da ti na ljude ni ne obracas paznju, uzivao bi svakako u sadrzaju.
A to su ova kopilad iz Velingtona, mi smo ovde na severu elita, nešto kao Šabac u Srbiji. Nije glavni grad, ali jeste glavni.
Ma volim ja Evropljane.
Pogotovo sa senfom.