Prijava

Napraviti ligu naj dejan cukić timova iz svake pojedinačne lige:

Aston Vila, Valensija, Monako, Atalanta, Verder, Braga, AEK, Lokomotiva, da sve komentariše polumrtvi Gojko Andrijašević, na dva minuta maks pol nije fol reklama, prosek golova 1.007 po utakmici, bez publike.

Aston Vila Dejan Cukic? Jedan od najlegendarnijih engleskih klubova, prvak Evrope, visestruki prvak Engleske, preko 120 godina igra na istom Vila Parku, uzeli sve kupove kojih ima na ostrvu... dali x reprezentativaca raznim zemljama. Da si reko FUlam, pa ajde.

Valensija: Dvostruki finalista LS,uzeli KPK i Kup Uefa (osvojili svako medjunarodno takmicenje u kojem su nastupali), visestruki prvak Spanije i osvajac kupa...

koliko nemas pojma o fudbalu

fudbal je ubedljivo najlosiji sport za gledanje. prove me wrong.

ma bombas misli na trenutnu situaciju. realno i zvezda je bila prvak evrope pa šta sad lol

a fudbal jeste malo težak za gledanje često

prove me wrong

evo bas nesto razmisljam da ti dokazujem, spremam se

celt
fudbal je ubedljivo najlosiji sport za gledanje. prove me wrong.

Ni blizu tebra. Da li čuo si za bejzbol? Ili misliš samo na ove nama bliže sportove? Ali i tu imamo tenis kurčevi, znači gledaš dva majmuna (ili majmunke) kako ganjaju loptu preko mreže. Pa dajte molim vas.

ti nisi relevantan tebi je bitno da je partizan, sad dal je fudbal ili bocanje, manje bitno

edit. @bombas

Biti Dejan Cukić nema veze sa uspesima ili neuspesima, nego sa opštom bezličnošću, apatijom i bljutavošću. Ti bi, kao dugogodisnji vukajlijas, trebao da znaš šta znači biti Dejan Cukić.

Valensija je Dejan Cukić, ono, baš po definiciji

nama blize sportove inace nema smisla. dok sam bio u irskoj, gledao sam uzivo kriket utakmicu. odnosno prolazio sam pored terena tu su igrali ovaj kao univerzitetski tim protiv nekih drugih. ja stao da ih gledam oni se naslonili na kolena i stoje tako na livadi u dzempericima. ja gledam, oni stoje, neki se razgovaraju tu. i dalje tako gledam, cekam da krenu, jedan dade loptu drugom, nesto pricaju. onda zamenise mesta. jedan otrca na drugi deo. baci loptu drugom preko terena.
nije bilo zagrevanje, stoji rezultat neki gore. nije ni tajmaut, nije nikakav trener bio tu, ne odmaraju, nego stoje tako na livadi svi.

proslo tako 10ak min, ja otiso. verovatno igraju dan danas tu utakmicu.

valensija je dejan cukic po definiciji dejana cukica. i atletiko bi mogo da se doda. ne skroz ali tu je.

prica se o sportovima koje mozes da upalis da gledas na tvu. fudbal - medju losijim. od popularnih, najlosiji

Dejan Cukić nije bljutav, to prvi put čujem. Samo je nebitan.A to ovi timovi svakako nisu.

fudbal je ubedljivo najlosiji sport za gledanje. prove me wrong.

bukvalno jedini gledljiv sport, mada se i to polako menja, nazalost

kad gledam nba ili nfl (jednom u godinu dana fazon), kao da gledam americko rvanje - toliko je isforsirano i fejk, neka gluma i to vrlo loseg kvaliteta, da covek s prosecnim ukusom i osecajem za lepo i zanimljivo to ne moze kontinuirano da gleda

ako je fudbal najlosiji sport za gledanje, samo bih voleo da cujem sta je dobar sport za gledanje

rukomet? odbojka? vaterpolo? tenis?

Nikad nisam kapirao to da je NBA fejk, a ovamo skupe odatle 7mi tim otprilike na svetskom npr i useru sve zive ko iz picke. Da je sou jeste, ali je sou sa igračima koji su klasa za sebe jbg

Nikad nisam kapirao to da je NBA fejk, a ovamo skupe odatle 7mi tim otprilike na svetskom npr i useru sve zive ko iz picke. Da je sou jeste, ali je sou sa igračima koji su klasa za sebe jbg

Pa da, ne negiram ja to da je u pitanju svetska klasa, trenutno 3 klase ispred evropske kosarke i jedno 150 klasi ispred kosarke u ostatku sveta. Al ti i sa vrhunskim igracima mozes da napravis fejk predstavu za mase, kao sto i s vrhunskim glumcima mozes da napravis sranje film. Ja razumem ovaj biznis element, reklame od 15 minuta i pravljenje sou programa, jer jebiga, pare, ali oni su zbog gledanosti i samu igru prilagodili tome, gotovo da nema kola u kojem ne bude bar jedne tekme gde neko vodi 20+ razlika, pa se to otopi, pa se igra zavrsnica na jednu loptu, npr. Nerealno potpuno. Basket im sve vise lici na plejstejsn igricu. A da su igraci vrhunski, jesu.

Amer oće da dođe da krlja pice jer debela žena neće da mu sprema kući... i da pogleda dobre pičke dok plešu jer mu je žena debela. Navijači su lobotomirana masa ispranih mozgova i jebe mu se da pritiska igrače, ispuste tipa 60 razlike i niko mu ne kaže reč, nema nikakvog pritiska na njima osim na par koji su uzeli abnormalne pare i postali industrija za sebe, pa ih pritiskaju menadžeri, sponzoti itd... (Džordan, Lebron...). 98% iskusnih ke zabolo trogodišnje ugovore od 15-30 miliona dolara i pište mu jaja da se nervira, jebe mu se hoće ga otpustiti ili ne. Dakle skoro svski tim ima dva-tri vanserijska igrača koje biraju za reorezentaciju i tamo je već druga priča, mora da igraju jer ne može Amerika da gubi od Libana, pojeli bi ih kući.
Potpuno drugačiji pristup imaju kad igraju na olimpijadi. Baš zato dosta igrača odbija da ide, jer neće da se nervira i cima.

da vam daju da morate da gledate nedelju dana svako vece NBA plejof ili Evroligu plejof, sa timovima koji vas ne zanimaju, sta bi ste odabrali?

al budite iskreni.

ajde bre, nebo i zemlja po kvalitetu kosarke, kakvi kurci evroliga timske igre napeto itd. jeste, gledam i ja i nesto mi izgleda konkretno kretenski, al ko sam bre ja da ucim trenera koji vodi vrhunske igrace u vrhunskom timu, u ligi koja je 5x evropske od kad postoji kosarka.

da im je fudbal zanimljiv i tu bi bili jedno 20 god ispred evrope. nego to tamo racunaju u zenski i sport za picke sto kad ih pirne povetarac se previjaju kao da im neko motornom testerom odseko nogu.
sto donekle i jeste.

Racunaju ga u zenski sport i paz sad: USA najuspesnija u zenskom fudbalu, ubedljivo :)

Umeju brate da organizuju sport, od malena pa do veterana, kolko god se mi mrstili.