Prijava

Звездина победа над Ливерпулом је изузетак не правило, у гостима се видео прави однос снага, као и наредне сезоне против Бајерна и Тотенхема.... А Ференцварош је толико добро одиграо да су у Барселони примили петарду, а у Мађарској је Барселона већ након пола сата решила утакмицу и то са комбинованим тимом без Месија....Ал' да, у жестокој мањини си (гледаност то говоро)....

Звезда и Партизан и те приче Толе наместио, Терза наместио су до јаја ако си клинац па гуташ те глупости, да власт заправо гура или да је гурала било који од та два клуба одавно би били на далеко већем нивоу или би, као што би требало, били квалитетно приватизовани, овако оба клуба служе да се новци оперу преко њих и да буду банкомат ономе ко је на власти (ради се то и на пуно мањем нивоу од тог, другар је за свој кошаркашки клуб аплицирао за покрајински неки фонд за спорт, типа пола милиона динара, да је пристао да да овима један добар део тога добио би), новац од УЕФА, трансфера и спонзора које Звезда и Партизан добију у итекако великом проценту заврши код Вучића & цо.

Хрвати раде сад на приватизацији спортских клубова, Осијек је процветао од како их је Мађар неки купио, чак су и ТВ права продали по неким добрим условима за првенство....

Звездина победа над Ливерпулом је изузетак не правило

Pa naravno da je izuzetak, ali baš zbog takvih izuzetaka je nekad i zanimljivo da se pogleda neka tekma. Ferencvaroš jeste protiv barse ispušio karu, protiv juventusa u gostima su odigrali do jaja i izgubili na neki težak user, golmanova greška ako se dobro sećam. Ali u svim tim utakmicama su igrali dobro, otvoreno, meni bilo lepo da vidim neko novo rendom ime pod vođstvom legende Rebrova kako pokušava nešto protiv ovih ustaljenih smarača.
Čukarički je kod nas ja mislim privatizovan, i rade skroz ok poso s obzirom na to u kakvoj se ligi i državi nalaze.

Fince zabole tukidid za košarku, Sasu Salin Peteri Koponen Lauri Markanen plaky

pa imamo i mi vrhunske strelicare ili kako se to vec zove, pa nas generalno zabole tukidid

nije brate, zvezda je gubitas koga pokrivaju drzavnim parama da bi odrzali neki drustveni mir. komunizam 100%. i zove se crvena zvezda.

ma kakav drustveni mir, lebac i struja se drze na niskoj ceni zbog drustvenog mira, a zvezda da se pere lova, bas je pokrivaju da se zvezdasi ne bi pobunili hahah daj ne zajebavaj

a realno koga i boli kurac za fudbal, naš nacionalni sport je košarka.

realno sve pametne ljude zabole i za fudbal, i za kosarku

ne kazem, moze se u pauzi izmedju dva polivanja bifteka burbonom baciti pogled na finale sveckog prvenstva ili lige sampiona, ali ko to intenzivno prati (ili se, ne daj boze, lozi na transfere i price u koji ce klub koji igrac da predje) je u 90% slucajeva seerotinha

a realno koga i boli kurac za fudbal, naš nacionalni sport je košarka.

Čiji to milogorski? XDD

Ma kako ste mi vi samo pametni jao cuci muci, kakav kurac fudbal košarka zajebi to, ostvaruj se kao osoba, radi na sebi, rok cigare knjiga neki dobar alkohol i bolje žene, neka svirka, NIKAKO fudbalica ili basket, i naravno dobre fore.

Alber Kami: "Dobra stvar ovaj fudbal, dosta lekcija o moralnosti i životu nudi."
Vukajlija: "Ae be ćuti glupane jebo te nogomet sirotinjo idem da zarađujem bitkojn"

nemoj mene da mesas, to sto mi je fudbal dosadan i ne volim da gledam ne znaci da sam nepostovalac sporta.

mislim, jesam nepostovalac fudbala, dosadno mi da gledam, ali nisam sporta generalno.

evo sacu ti kazem sto (jebite me posle)

1. nepravedan sport u picku materinu. ne postoji drugi sport koji toliko cesto i jako jebu sudije. jebu i u drugim, ali u fudbalu mnogo besno prcaju, jer malo golova pa malo poguraju na jednu ili drugu stranu i ode sve u kurac. isto se i lako namestaju utakmice. sve u svemu, ne znam nikad jel gledam ravnomerno odmeravanje snaga ili neko sranje.
2. nereseno, nereseno, 0:0, 0:0
3. valjanje. ni u jednom drugom sportu nema previjanja, glumljenja i generalnog ponasanja kao picke nego u fudbalu. povezano sa 1
4. fudbaleri
5. neprekidanje vremena. povezano sa 3
6. 3 sudije na velikoj livadi sa 22 igraca. ako i ne namestaju namerno, grese slucajno, opet ispadnu glavni strelci i golmani

ima jos, ovo samo na brzinu

poserem se ja na sport u kom je najveci hajlajt svih vremena kako najbolji igrac tog sporta daje gol rukom.

i generalno sto sa svih prventstva ne mozes da se setis nijednog gola, ali u glavi ti sve slike kako su sudije usrale tvoj tim. i uvek ima jedno 3-4 kriticnih i jedna situacija koja je usrala sve.
i tako za svaki klub, svaku reprezentaciju, i svi misle da je samo protiv njih, a ustvari je samo opsteprihvaceno, masovno sranje.

i to je najpopularniji sport.

poserem se na to.

Slažem se, moderni fudbal je raspala olupina iz svih tih gorenavedenih razloga i još mali milion njih, ali ja govorim o nekom apstraktnom konceptu fudbala, koji odavno više ne postoji, koji kao deca smo se igrali. Inače za ovu prvu tačku bih samo stavio košarku ispred fudbala, jer tu kolko sudija može da utiče na ishod meča to nigde ne može, previše im je ostavljeno za ličnu interpretaciju pa imaju ogroman LEEWAY, mogu da se brane što su ovom svirali faul a onom drugom ne za istu stvar, mogu da pakuju broj faulova i slobodnih bacanja kako im se nakrivi kurac.

jeste šmokljo xdddd čudno mi je što braniš sport kad ti je jedini sport u životu spamovanje mrtvog foruma

Ja sam sportash u dushi i nachelu, inače sam morbidno gojazni vepar

svako ima svoj hobi i nešto što mu godi, ja npr. igram football manager svaki a ne pratim fudbal godinama

smokljo svaki sport mogu da useru sudije, ali ipak nigde ne ostaje kao glavni utisak sudjenje iz tipa 80% utakmica u kojima se nesto odlucuje, neko ispada i slicno. ostane i nesto drugo.

ne postoji drugi sport gde mozes da kazes, igrali smo bolje al opet ispadosmo. u drugim ako sudije resili da useru oni useru sve, pa vise i ne odigras dobro.

da ga jebem, sa zadnjeg prvenstva ne secam se ni protiv koga smo igrali, ni gde, ni sta, osim da smo igrali protiv svajcarske i jasne slike kako dvojica vuku mitrovica a ovaj kreten svaba ne svira i ne prihvata var.
neka se jebe takav sport i ulaganje emocija u to. bukvalno gledas kako te neko namerno drka i oces jos.

samim tim, to licemerje postenja i vitestva i jednakih mogucnosti, pravde i ostalog mi ide na kurac i zato bi mi bilo drago da su isterali super ligu, to bi mozda i gledao jer ako sve ovo rade, bar ne jedu govna da je zarad visih ciljeva.
a i realno, pre bi gledao ove timove medjusobno nego sve ostale iz lige sampiona.

Napraviti ligu naj dejan cukić timova iz svake pojedinačne lige:

Aston Vila, Valensija, Monako, Atalanta, Verder, Braga, AEK, Lokomotiva, da sve komentariše polumrtvi Gojko Andrijašević, na dva minuta maks pol nije fol reklama, prosek golova 1.007 po utakmici, bez publike.

Sve to bih pre gledao nego polufinale Barsa-Liverpul po sedamdeseti jebeni put

Očigledno smo ti i ja retardirani super Hanše jer smo u debeloj manjini uživaoca sporta koji se zove fudbal. Mnogo smo hip i edgy, ne ko ovi plastičari što navijaju za Bajern i Liverpul.

Ma nisam ja edži tipa da navijam za st pauli lolo, samo kazem kolko je sve otislo u kurac