Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
pa jbg to oni ko Đukanović, što su okrenuli ćurak naopako
mislim na one koji se i dalje tako izjašnjavaju, likovi tipa Vulin iz 90'ih
kakve komunjare, tu odavno nema nikakve ideologije, samo pare
Uvek su i bile samo pare.
sve ideologije u Srbiji su umrle ili na samrti, mozda jos jedino neke nacionalisticke grupe sto se koprcaju, sve ostale ideoloski profilisane snage su se odavno utopile u kleptokratski sistem
Nacionaliste vise nisu zajebani likovi,nego dorkovi sa anime avatarima.
Nama Srbima bi pasovao libertarijaliizam....libertanijalizam...taj neki kurac uglavnom
Svako svoje dupe, i molim lepo
ako je moguce i da nosimo automatsko oruzje u prodavnice kao u americi
realno stajalo bi nam dobro
to i ja mislim iskreno, američki sistem nam paše
Da, fali nam pucnjava po skolama npr
nije mi jasno zasto se ta sranja vec uveliko ne desavaju kod nas, pucnjava po skolama, raznosenja u autobusima itd
bukvalno imamo sve predispozicije
pa imao si onog lika što je sa lovačkom puškom potamanio pola sela, zbog "vlaških mađija"
I onaj DBovac što je ovde u Nišu potamanio kolege pre 15tak godina.
Ima ima nije da nema
Nije DB, BIA, isti kurac
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2003&mm=09&dd=30&nav_category=16&nav_id=120720
Fektčekujem samoga sebe
Iskreno bio bi napredak u odnosu na trenutno stanje gde ga nose krimosi, policija, BIA i Miše Vacići sa značkom BIA
Ajte bre ljudi u pičkumaterinu odem u Drvar na tri dana lole uzele pod svoje jetre više nemam i ja sad treba da čitam deset strana ovoga ma idi
Sta kazu lole, jel pecenje ima dovoljno hidrohlorokina da neutralise nuspojave autizma
svašta lola umije u sve se razumije
Hristos vaskrse btw
Postim. Nema tog djavola i nevernika da razdvoje mene i mog brata rodjenog i krstenog, Isusa Hrista. Njegov bol, put i patnju ima da prozivite svi, majku vam jebem