U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Pratite svoj osećaj i pričajte šta god vam se nakrivi kurac da pričate, svako ko sebi da za pravo da se nađe uvređenim zbog nekoliko R E Č I je svakako labilan slučaj tako da ko ga pa jebe za šta. Lično ne postim Veliki petak ali nemam ništa protiv nekoga ko posti ili veruje u boga.
ja čak i ne gledam anime samo sam volio šikamarua kad sam bijo mali xdd
samo ateisti i komunjare gledaju anime, fuj
Tisina,weebu.
kad pitaju veguna komunjaru što neće slanine
https://m.youtube.com/watch?v=AyqvbK5KKjI
vernik sam ali ne postim.ali zato kad je bozic spremam bogatu trpezu i jedem dosta
Hristos vaskrse braćo Srbi
https://www.youtube.com/watch?v=U6O5sWCzqAc
srećno svim drugovima i drugaricama koji slave. neka jede ko šta hoće.
od majmuna smo nastali.
najo se tulumbi iz lidla, bila akcija, uvoz turska made in Izmir.
Ваистину васкрсе Бомби!!
žene koje vežbaju jogu su dobre pičke
Inače u zadnjih par godina sam primetio da je postala moda da se pljuje po društvenim mrežama 1. maj i što ga ljudi slave. Utrkulu se ljudi ko je veći prawoslawac, i kolko je bolji od ove gmazije što ide da ždere i pije po poljani. Evo pride i svaki mimer ovih dana da pokaže da nije komunjara, da ne ide da roštolja.
Uvek me boleo za 1. maj i išo mi je taj hajp na živce, ali brt ovaj virtue signaling, povraća mi se.
Baška što je masa tih što pljuju uzela oberučke taj slobodan dan od posla, faksa, škole, serem im se u usta smrdela licemerna.
U životu sam bio 2-3puta negde za 1.maj. Ne sviđa ti se, ne slaviš, OK kuliraj kući, smrdi, drkaj na Lisu En, igraj igrice, isteži se ceo dan, zajebi me kolko si ti wow sad mnogo dobar zbog toga.
A ako baš hoćeš da budeš avangarda, idi volontiraj negde.
Pa pljuju jer je retardirano da imas lose uslove rada i onda umesto da protestujes kao ceo svet ti odes da peces prase lol, msm ovo vazi za dobar deo srbije. Mene licno boli kurac ja pecem prase i napijem se ali ja nemam za sta da se bunim a i da imam poslodavac mi nije iz srbije svakako
Ako ti se više peče prase nego guta suzavac, a pri tom i imaš prase, možda onda uslovi i nisu tako loši.
Mind blown, znam.
I žene da im je položaj loš ne bi ždrale bombone, primale cveće i išle na večere/proslave za 8. mart, nego na ulice.
Pre bih se nagutao dima od ćumura nego dima od suzavca iskreno
Haha da, kukas na malu platu a vidim za internet imas