Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Dobro nam došli bulgakov i the prof, nadam se da ćemo se lepo družiti u narednom periodu :)
pozdrav moderatori pogotovo The Prof, nadam se uspešnoj saradnji
Awwww a piće za sve i pica kod Bucka!
pridružujem se pozdravima!!!
Dobar dan u kucu
Dobrodošli lololo
Awwww a piće za sve i pica kod Bucka!
neka ti te pice
Pre neki dan čovek novosađanin mi rekao nešto tipa "jedino u Bg što valje je pica u Bucku vau salate vau kurac palac" bukvalno ne postoji gore mesto za has u gradu a jeo sam pljesku na Đermu
Obojica su vrhunski autori i cool tipovi. Nadam se da ovaj uveli pupoljak od Vukajlije uz njihovu pomoc ponovo procveta!
Kako vas plaća zmaj, u tokenima?
ovako trenutno izgleda sve super ali pitanje je koliko je na duže staze pametno uvođenje moderatora. mogu da pomognu u saniranju spema a mogu i da rasteraju ovo malo ljudi što je ostalo, videćemo
iskupili su se što su poslali stratimira na letovanje.
dobrodošlica moderatorima i sve najbolje
Kad će ban eidusa
https://youtu.be/trcWXtxZxpg
@Deku
Koji si salatu stavio preko? El bilo u Francuskoj ili Beogradskoj? El teta Slavka bila? Sve je različito…a da je govno - govno je. I to radioaktivno.
@Melk
60e mesečno, Bulga 50 (ovo mu je 1.mandat ipak)
@presretač
Ejdus je dobar momak, dobili smo izveštaj od njegovog lekara, ima on te svoje momente kad uđe u žute minute (ili oni u njega, tako nešto), mora i terapija malo da se prilagodi…i tako.
Ako me ne ložiš da vas stvarno plaća, puno mi je srce zaista. Čuj rasteraju ljude, to bi bila baš velika šteta :D
Brate koje rasterivanje, mislim bukvalno KOGA DA RASTERUJEMO???
Проверено су неки људи добијали нешто у прошлости.
samo da pozdravim moderatore sa srećom
Realno, bombi održao sajt, bez zajebavanja. Ta energija, to ludilo…ja ti brate nikad ništa zamerio ne bih:)