Prijava

Ово је име једног ноћног клуба у Минхену. Зашто вам ово говорим?

Негде 2014, заправо мислим да је био август те године, стајао сам испред чекајући да уђем. Била је гужва, то је једно од популарнијих места за излазак. Био сам код ујака, управо сам завршио факултет, овде није било посла па сам отишао тамо. Као гост па да пробамо нешто. Блејао сам ваљда два месеца, трошио очеве последње паре, али из неког разлога сем неких шугавих послова нисам успео да нађем ништа добро.

Да не дужим, док сам стајао у реду звонио ми је телефон, не сећам се сад ко је звао, али сам причао по нашки. Кад сам завршио поред мене се створио човек каже ћао како си или тако нешто. И ми ту неку причу, човек каже да је из Србије, да је ту са неким оркестром или шта већ. Био је прилично директан и отворен. Ја већ попиздео због оног реда, не пуштају унутра никако, он каже хеј јеси за нешто друго. И ту ме бам!!! Вербално, наравно.

Каже, хоћеш да идемо негде да ми се испишаш уста. Молим? Понавља, каже даћу ти 100 евра. Ја оно невера, али видите, био сам без пара. Мислим ја нисам геј, али није помогао ни коктел опијата на којима сам био (да вам не причам сад), углавном шорало ми се као коњу. И ја ту пристанем. Недалеко ту је било неких зграда и у једној је он имао неки стан. Он клекне, ја извадим њихало страве и удри. Набутао сам му мокраћу у грло, испишао га целог по коси и свуда. Устаде он сав срећан извади 100 евра даде ми. Ја стао неверуем шта се догађа. Ту смо мало изблејали, долазим до финала. Као ајд мало да се исмејемо, он каже сад ћу да прочитам неке зезалице са вукајлије. Ја сам исто имао налог овде, али сам прећутао. Пријави се он и видим ко је у питању.

Скоро сам био у БГ и невероватно, видим познатог лика на улици са женском особом. Срели су нам се погледи, али смо брзо један од другог окренули главу и продужили. Размишљао сам о томе вечерас и реших да свратим.

Профе требао си да ми се јавиш на улици, нисмо непријатељи.

Call me Scarlotti. Throwback iz gospodstvenih vremena kada je italijanska mafija drzala pola Amerike