...Lane Gutović je doduše bio prilično duhovit čovek, ode i on jbg.
Ne možemo da napravimo dobru, kvalitetnu seriju jer - pre svega, nemamo dobre glumce. Par mladjih su u redu, ali porediti ih sa glumištem iz ranijih decenija je naprosto sramota. Lik je teško oživeti i učiniti ga dovoljno ubedljivim i na filmu, a kamoli u nečemu što treba da traje bar 2-3 sezone. Ne pomaže ni to što su budžeti vrlo ograničeni i što je moderna kinematografija 30 godina ispred naše. Posle Roda ničemu nisam dao šansu i sumnjam da sam bilo šta propustio.
- sbanovan
Crni Gruja najbolja srpska komedija ikad, sa budzetom od 15 dolara i 66 centi napravili su stvarno genijalnost
- DP
Sto se tiče humora crni gruja i otvorena vrata, jači od 90% američkih komedijica.
- sbanovan
Crni Gruja je onako, alanfordovski humor. Pff naravno da nije za poredjenje sa americkom kinematografijom jer je tematika autenticna
- Д
Uključite RTS1, da vidite šta je epitom sitkomstva
- PA
Haha sad sam tek skontao da se cela tema zove šta gledati *od novijeg datuma* pa burke gledaj u onu crvenu tačku dole levo u ćošku
- PA
Ili desno u zavisnosti od modela tefaua
- DP
Neko reče Dimitrije Banjac. Skeč perfomer, nivo nadrealista, možda i jači, genije je, ali pričati o nekom glumačkom talentu, smešno je
- BV
Gledao sam od novijih malo klana, jedini izlaz, kaljave gume, kalkanski krugovi, besa.
Jedino kalkanski krugovi kao nisu nesto, cist triler pa otkrivas iz epizode u epizodu sta ce da bude ove sve ostale po meni ozboljne serije. I Jedini izlaz je malo triler i igra na kartu da na kasiku otkriva pa moras gledati ali negde u drugoj epizodi andjelka se tusira, gola naravno. Nisam zadnju najbitniju epizodu gledao. Onako ok serija.
Besu nisam isto mnogo odgledao radi se o albanskoj mafiji dobra je. I kaljave gume su mi ok mada tu nema vise od 6 epizoda ja mislim. Klan je dobra serija, drugaciji filmski jezik mada sam i to gledo 2 3 epizode i posle nista.
Slucaj porodice boskovic i ristovski sto je trener svojim sinovima sranje nemilo a radio mileva sam cak i gledao od rtsovih. Tajne vinove loze sam isto pratio jeste kao spanska sapunica ali meni sasvim ok.
Klan i besa preporuke.