Prijava

...Lane Gutović je doduše bio prilično duhovit čovek, ode i on jbg.

Ne možemo da napravimo dobru, kvalitetnu seriju jer - pre svega, nemamo dobre glumce. Par mladjih su u redu, ali porediti ih sa glumištem iz ranijih decenija je naprosto sramota. Lik je teško oživeti i učiniti ga dovoljno ubedljivim i na filmu, a kamoli u nečemu što treba da traje bar 2-3 sezone. Ne pomaže ni to što su budžeti vrlo ograničeni i što je moderna kinematografija 30 godina ispred naše. Posle Roda ničemu nisam dao šansu i sumnjam da sam bilo šta propustio.

Dimitrije Banjac pozdrav

Dobro da oni su dobri, skroz sam zaboravio na njih.

Crni Gruja je bio dobar poduhvat, jer je pokazao da možeš da napraviš kvalitetnu stvar sa šakom glumaca i nula scenografije.

Crni Gruja najbolja srpska komedija ikad, sa budzetom od 15 dolara i 66 centi napravili su stvarno genijalnost

Sto se tiče humora crni gruja i otvorena vrata, jači od 90% američkih komedijica.

Crni Gruja je onako, alanfordovski humor. Pff naravno da nije za poredjenje sa americkom kinematografijom jer je tematika autenticna

Otvorena vrata? Haha ajde ne jebi nas ovde

Dimitrije Banjac naturščik, vata na galamu.

Uspio sam konačno naći "Meso"... pogledao prvu epizodu večeras. Zasad se čini dobro.

Uključite RTS1, da vidite šta je epitom sitkomstva

Haha sad sam tek skontao da se cela tema zove šta gledati od novijeg datuma pa burke gledaj u onu crvenu tačku dole levo u ćošku

Ili desno u zavisnosti od modela tefaua

Neko reče Dimitrije Banjac. Skeč perfomer, nivo nadrealista, možda i jači, genije je, ali pričati o nekom glumačkom talentu, smešno je

Zna li neko neki dobar sajt za strimovanje domaćih serija?

Skini "Stremio", daleko bolje od popcorna a imaju dosta domaćih serija. Štaviše, ove malo poznatije i novije imaju sve.

Gledao sam od novijih malo klana, jedini izlaz, kaljave gume, kalkanski krugovi, besa.
Jedino kalkanski krugovi kao nisu nesto, cist triler pa otkrivas iz epizode u epizodu sta ce da bude ove sve ostale po meni ozboljne serije. I Jedini izlaz je malo triler i igra na kartu da na kasiku otkriva pa moras gledati ali negde u drugoj epizodi andjelka se tusira, gola naravno. Nisam zadnju najbitniju epizodu gledao. Onako ok serija.
Besu nisam isto mnogo odgledao radi se o albanskoj mafiji dobra je. I kaljave gume su mi ok mada tu nema vise od 6 epizoda ja mislim. Klan je dobra serija, drugaciji filmski jezik mada sam i to gledo 2 3 epizode i posle nista.
Slucaj porodice boskovic i ristovski sto je trener svojim sinovima sranje nemilo a radio mileva sam cak i gledao od rtsovih. Tajne vinove loze sam isto pratio jeste kao spanska sapunica ali meni sasvim ok.
Klan i besa preporuke.

meni je ok bila jutro ce promeniti sve al dobro ja sam krugodvojkas jbg