Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Pa dobro šta je totaly iritant radio uopšte, spemovao malo sa nekim klipovima ili čime već koje preskočiš i ćao zdravo.
Uostalom ovo je tema za gejčadiju i njihove probleme, tako da svi spamujemo.
Da kao
Bilo je na foru banuj onog ove nemoj. Da je banovan samo nebitni bilo bi sve kul, dunav je plav pticice pevaju pa spamovao je
žalosna egzistencija osobe koja stoji iza tog naloga iskreno
žalosnija i od moje koja je poprilično patetična
A dobro Šmo ne možeš ni tako brat, možda čovek ima kojekakvih ozbiljnijih problema i ventil mu je da dodje ovde i kači klipove, u suprotnom bi mogao da puca iz zolje po komšiluku. Mada zapravo možda je i on ovaj što su ga pustili sa lečenja i razneo je ž. kućicu danas popodne ovde kod mene u hudu...Pustite čoveka da kači svoje sadržaje, šta vam smeta. On kači, mi ne otvaramo, on i dalje kači, mi i dalje ne otvaramo, on i dalje kači i svi srećni.
Ma mogu kako oću de me zabole patka
Ne ajmo mu svi jebat mamu da mu objasnimo neke stvari brate
stvarno nije ok spamovati na ovoj ozbiljnoj temi.kod mene u skoli moj kolega profesor hemije je gej, mnogo pati zato sto on i njegov partner ne mogu da usvoje dete.na svu decu u skoli gleda kao da su njegova rodjena ali jednog malog posebno izdvaja..ne znam kako ce kolega da podnese kad taj mali zavrsi srednju ove godine.i dal ce uopste moci da podnese
nebitni sram te bilo.mesecima spamujes temu sa filmovima treba te banovati za primer
sad stvarno, poznajem, nisam prijatelj pa ne znam detalje, ali ovako iz vidjenja u komsiluku, dve zene lezbejke, imaju mislim petoro, ili cak 6 dece, ne mogu ih prebrojim (jebi ga dupli kapacitet).
ocigledno su bogate, i to konkretno, ovako sa strane izgledaju ko dve zene sa 6 dece, kao neko kom je lezbejski seks na nekom 48. mestu na dnevnom redu, deca isto izgledaju normalno, ova najstarija sad mislim da je nekih 15-16 god, def nije lezbejka, po oblacenju i ponasanju.
nije bas to crno-belo.
e vidi pisao sam vec na temi to. ignorisite, aj mo o profu i cari
nije lezbejka ali je bisexsualka sto mu dodje isto
Jebanje u dupe je izbor i nije normalno samo po sebi. Kad odeš tipa na redćub, tamo ljudi jedni drugima jedu govna, imaš žene sa kitama, ove što se jebu sa konjima, čak trudnice u sedmom koje gengbenguju. Guraju ljudi kojekakve predmete u sve moguće šupljine, udaraju se bičem dok ne poteče krv itd. Sve je to vrv po zakonu i podleže ličnim slobodama, ali nije normalno. Možemo napraviti pokret sa mašinerijom zastava, simbola, praznika...Imati debate, doneti zakone, menjati ustave...Muškarci se jebu u dupe jer imaju kojekakve devijacije, traume, neuroze itd.
haha celt pojo vnugo pa ajmo sad gay teme
misliis da bi nekom liku koji ima dva oca bio problem da ga primi u dupe.ne bi uopste.njemu je to skroz normalno roditelji su mu takvi,.
mogu da zamislim takvog lika..ahh ja nisam gej ali sa tobom nidzo bih mogao da budem..stvarno si me osvojio
Pa to. Mi nešto što je normalno i nenormalno samo po sebi stavljamo pod stvar najobičnijeg izbora. Taj narativ. "Seksualno opredeljenje". C, nema veze sa opredeljenjem, u stvari ima dobro, ali u prvom redu sve su to reakcije na traume, nedostatke u detinjstvu, nedovoljno ljubavi i pažnje, ćale bio alkos, rmpalija itd.
https://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2022&mm=10&dd=06&nav_id=2223231
da, kao izbor.sto neko normalan ne odabere da bude gej.ima veze sa izborom kao i to dal hoces da pobijes masu ljudi ili neces.
daj jbt pricate o tome ko da niste isli u skolu i tipa imali jedno 3-4 lika za koje si znao da ce budu pederi kad porastu.
odnosno, nisi znao mali ste bili, al ono, vi svi decaci a on devojcica.
traume ne traume, taj ce voleti kurac. nesto mu se sjebalo kod hormona, i to je, picku nikad nece voli. sta da mu radis?