Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
ali okaci 20 tema pa propustim da vidim tvoja proseravanja i gluposti npr
Kmeeeeee vratitite mesnog i kamenog banujte irelevanta kacio je linkove kmeeeeeeee
Ma zasluzio trajni.
Lepo sam ja reko da je mesni mod al nece sebi da prizna. Mesni, kameni, shmole admin mod team
да да а ирелевент је баш чист са 158329503205 линкова типа гоца тржан је генијална и то ај не баљезгари сад и ти
Kacio je svasta, u sustini nisam ni pratio jer sam video matricu.
Irelevant bukv to radio za sebe, ako ko odgovori al uglavnom niko i nikom nista.
Meni je vise nejasno ponasanje e vid ovog sto kaci linkove idemo mu jebemo mamu. Ponasanje za cveger
ne smeta irelevantni uopste dok kacio na jednoj temi gluposti, al u poslednje vreme poceo da daje skroz bobrok vajb sa ovim 10 aktivnih tema on postovao nesto sto nema veze sa mozgom
tu je cara da brani ejduse i irelevantije ne brinite se ništa
Pa dobro, ovim cinom ste ga oziveli kroz sve ovo kmecanje i napusavanje, vrv bi se i on uskoro iskulirao od dosade, ovako se pokazalo na koju foru moz neko da zajebava i maltretira do mile volje.
Al aj fazon mod mesni, sve ok kapiram motiv itd, al njega nema na sajtu osim ako treba nekom da jebe mamu, tad zivne i ko zna koji put moduje na taj nacin. Kameni je mala maca za mesnog a dobio 5 dana
E da, radi doslednosti posto su svi banovani smoklja bi isto trebo da dobije par dana jer se i on najebo keve irelevantnom a mesni ga podrzavao
друкаро
kevu nikad ali ovako da sam ga hejtovao jesam, može banana daj ne mogu te napredne levele trolovanja da istrpim
Pa sta si mu napisao juce, mozda sam pomesao sa nekim nebitno.
Sve u svemu koliko je fejk taj spam ireleventnog toliko je i taj jebem ti mamu fazon tezak retardizam.
snitches get stitches
I jos ste zapenili na profa na celu situaciju, teska lejmara
Sve sto se desilo je malo stare dobre vukajlije, nista vise. Malo banane, malo napusavanaja, malo spema a kmecite ko gikovi najgori. Jbt
nije trebao nikog banuje brt
Nije trebao da spamuje>nisu trebali kolektivno da jebu mamu>nije trebao nikog da banuje
by d way objasnjavao si na prosloj strani da je trebao da banuje irlevantnog
pa da, svako normalan shvata da taj nalog treba da bude banovan a ova trojica koji su banovani ne treba da budu banovani
Pa sta sad el treba svi da budu banovani il niko
Smole ne vadi se sad jer ti bulja gori da te prof isece na par dana, imas srece lezi covek ima temp mrzi ga da lista
A šta je bilo nekih banova ljutih? Ko sve? Ja taman banuo na homofobnu temu a ovde reč o proterivanju sa sajta - dobro, valja, da provetri malo a i da ona dvojica urade domaći i pomognu ćaći da nahrani svinje i to.
bilo je na foru banujes ove a ovog ne