Gej parovi i usvajanje

1. ono, iz iskustva pricam, znam neke pedere i lezbejke bez devijacija o kojim pricas, zive normalne, funkcionalne zivote. uglavnom nisam imao pojma sta su seksualno dosta dugo, dok ne kazu nekad. jednostavno normalni socijalno.

sta da lecis tu? aj ako hoce, al sta silom jbt? normalniji nego mi ovde na vukajliji.

2. Aj dobro bar si priznao da si se usro od korone. Videlo se jbg

jeste, skoro pa ko ti od igle i belog mantila

3. Ma da super normalni likovi, inace sa njima si bas ono svaki dan.

Jbt koliko povrsna opservacija. Jos ispricaj kako nikog nisu ubili ili silovali.

4. ono, iz iskustva pricam, znam neke pedere i lezbejke bez devijacija o kojim pricas, zive normalne, funkcionalne zivote. uglavnom nisam imao pojma sta su seksualno dosta dugo, dok ne kazu nekad. jednostavno normalni socijalno.

Ovo stoji za gejeve i lezbe, za trandze je druga prica, znam samo jednu takvu osobu i psihicki je nestabilna.

I na drugoj strani ovo što je celt rekao stoji, našem društvu je skoro pa jednako zabrinjavajuće kada nisi oženjen u 40oj ili ako ne želiš djecu pa opet nisi ni za kakvog liječenja

5. Vidi što se toga tiče, bukv. svaki neoženjeni čovek u godinama kog znam (uključujući i mene) ima probleme koje bi morao da sredjuje na terapiji, a i kod duhovnika, što da ne. I pedofiliju kada bismo legalizovali i proglasili za nešto normalno, imao bi ljude koji žive najnormalnije živote i normalniji su od nas ovde na vukajliji, a žive sa dvanaestogodišnjacima. Naravno da su ti gejparovi ok, rade šta oće i žive kako oće i niko ih ništa ne pita.

6. jeste, skoro pa ko ti od igle i belog mantila

Eo bas na to se svodi. Pogresna opservacija.

Starh od igle>strah od smrti od nove nikad vidjene bolesti

Celt stoicki u ime drustva primio par fajzera, nisu to neke strasne stvari boc u rame laganini

7. Jbt ja baš proveo ozbiljnog vremena sa gejpopulacijom oba pola, živeo sa dvojicom u jednosobnom stanu, čak mi je bivši frizer trandža (bio bi i sadašnji da imam dovoljno kose, ovako, transfer blama da idem u salon), čak je rodjeni burazer + masa baš dobrih drugara živela u sumnji da sam možda i ja ljubitelj močuge. Čak i žena sa kojom sam živeo a koja je usput psiholog nije baš bila najsigurnija. Ko zna možda i jesam a da i ne znam lol. C, sve su to neuroze.

8. Jer to je ono što sam pisao ranije - ljudi se uspaljuju sa životinjama, jedu govna, seku ih žiletima, kače se na kuke...GDE je granica toga šta je normalno a šta ne? Zašto je da se spavaš u buljsona normalno, a da pišaju i kenjaju po tebi nije? Ko odlučuje?

9. Naravno da su ti gejparovi ok

Pazi, “Ok” je stanje individualnog pogleda na stvari. Svako “ok” je stanje percepcije pojedinca, način na koji smo naučili da rezonujemo, prihvatamo i odbacujemo je uvijek stvar individualnog karaktera. Ako skupiš gomilu gejeva na jednom mjestu, gradu ili državi, daš im da urede društvo po sebi, imat ćeš društvo s jedinstvenim vrijednostima i onda to “ok” ima svoje drugo lice.

Kao što bi nekom japancu ili vanzemaljcu bilo nejasno i neok da ljudi spavaju ispod ostroga ili kruze oko kamena u meki, to ne znaci da jedni ili drugi nisu ok samo imaju drugaciji pogled na stvari.

10. Ajte molim vas, pa danas je pod normalno da neko nekome lize polni organ.

11. GDE je granica toga šta je normalno a šta ne?

U tebi samom, kao što kaže Kant zvezdano nebo nada mnom i moralni zakon u meni

12. GDE je granica toga šta je normalno a šta ne?
    U tebi samom, kao što kaže Kant zvezdano nebo nada mnom i moralni zakon u meni

E vidiš to je to - sve imperije, bukvalno sve, pred konačni pad su dovodile u pitanje osnovne postulate, šta je dobro, normalno, lepo...C, rugoba je rugoba, zlo je zlo, nenormalno je nenormalno - jednostavno, podrazumeva se samo po sebi. Onog trenutka kada izgubimo osećaj za to, padamo.

13. Pitaj Kanta da li je to što konj jebe ženu a ljudi to gledaju i sapunjaju mačora normalno.

14. Sto bi reko moj buraz, ok su mi gejevi i sta se sve desava stvarno mi ne smeta, al bas ne bi voleo da imam tako nesto u familiji

15. 1. Profe napusi se kurca, mesni i kamenofil svojim napusavanjem rade tvoj posao umjesto tebe jer te nikad nema, a i kad dodjes samo zaseres stvari jos vise (kao sto smo vidjeli i iz ove najnovije situacije). I boli me kurac sto ti "oVo NiJe pOsAo", nije te niko tjerao da prihvatas, kad vec jesi, onda je logicno da ces biti nahranjen kurcem svaki put kad nesto ne uradis kako treba, znaci uvijek.

2. Ovaj ban za Irelevanta sto su te jedva nagovorili kurcu ne vrijedi, sto rece kolega

Realno irelevantni deluje kao razumno bice koje ce nakon povratka drzati zadatih pravila ponasanja

Niti zasluzuje zasebnu temu, nisu je dobili ni Ejdus ni bob rok, ni srpski Del Boy, jebene spamere treba ukloniti potpuno, a nekad ni to ne bude dovoljno

3. Caro kako si samo kul i edzi sto si uvijek protiv onoga sto ostali pisu, jebem i tebe u usta

Mislim da sam pokrio sve glavne tacke

16. 1. Preljepo
    2. Preljepo
    3. Preljepo

17. Jbt ja baš proveo ozbiljnog vremena sa gejpopulacijom oba pola, živeo sa dvojicom u jednosobnom stanu, čak mi je bivši frizer trandža (bio bi i sadašnji da imam dovoljno kose, ovako, transfer blama da idem u salon), čak je rodjeni burazer + masa baš dobrih drugara živela u sumnji da sam možda i ja ljubitelj močuge. Čak i žena sa kojom sam živeo a koja je usput psiholog nije baš bila najsigurnija. Ko zna možda i jesam a da i ne znam lol. C, sve su to neuroze.

хахаха најјаче

18. Кад смо код мудоратора ео ја се пријављује за мода макар ми то била почасна титула и макар радио ништа шта има везе имали смо скрипту оног заборавио сам име 5 година није ушо на сајт а био мод амин

19. имали смо скрипту оног заборавио сам име 5 година није ушо на сајт а био мод амин

Hahaha koji je to, ne sjecam se

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.