U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Haha lab, mislis ko brnaba i ona njena prepicka
Jbt kolika je verovatnoca da kad tatko krene ljubi plavusu ova u fazonu neam sad vremena moram napuderisem nos
Fazon brnaba da nije na mocnoj poziciji nas kad bi napravila dete ovoj
ma ne.brnaba je pravi cale.vidis to je cudno medju tim lezbejkama neka uvek mora da glumi muskarca.oni kao da oponasaju nas normalne.
Kakvi tebra, ova je izvozala brnabu ko klasicnog mejmuna. Jbt i dete je napravila sa drugim likom brnaba moze samo dakce
hahaha taj rad.
Došao sam do zaključka da kada bi gej parovi u jednom momentu, koji bi vrlo verovatno i mi doživeli (a naša deca maltene stoprocentno sigurno) došli na nivo trećine bračnih/seksualnih parova u svetu - ne bi bilo alternative nego da se deca usvajaju u njihove kvazi familije. Ovo je poražavajuća misao, za mene pogotovo - kao nekog ko je svestan reinkarnacije i činjenice da bih jednog dana mogao da završim u takvoj jednoj abominaciji ako danas ne krenem da se krvnički borim protiv psihotika.
Pederi i lezbejke kad vas budem video na ulici sa malim detetom znajte da ću vas iznabadati, pa nek završim u tvorzi. Poruka je jasna
#nasiljejerešenje
Trajfo rispektara tebrx treba graditi svet za buduca pokoljenja pajsad sebe
Legit skroz podrska
svestan da ne postoji
Ako mislis procentualno da cine trecinu, nema sanse, realna kolicina njih je fazon 4-5% populacije, ajde uz propagandu i autisticne klince nek i uduplamo to, opet ne prelazi 10%, a procenat koji bi se stvarno zenio (muzio?) i imao djecu bi bio jos manji
Jbt kolicina brakova i zelje za stupanje u isti kontinuirano opadaju kod normalnih dok pajsad pederi idu ka porodicnim vrednostima i drze do porodice i tradicije. Koji k
Hahah dobro ti je ovo, zna ovaj cara pored sve te logoreje nekad da ubode epski
Ovo što Cara kaže. Pazi jbt imamo veliki trend nezainteresovanosti za brakove, odnose i produženje vrste iz dobro poznatih nwo razloga, te će namerno (namensko?) začeće postati pandan ekonomsko/socijalnom suicidu. Dosta novorođene dece koja su preživela abortus će završiti u hraniteljskim kućama, dok sa druge strane pederska prava i pozicije cvetaju. Ako se ovim putem nastavi još 70 do 80 godina, sve su prilike da će gej populacija da se normalizuje i uvede u svakodnevnicu društva
a do tada ću ja već davno biti mrtav i beo i ništa od toga me neće zanimati još manje nego što me trenutno ne zanima (uopšte)
ај више да крепемо да идемо картамо ногомета са марадоном и пелеом на небу
Prvi neofirni pokušaj srozavanja nataliteta nisu nikakve spikice nego troškovi koje novorođenče a kasnije i dijete nosi sa sobom sve dok se ne zaposli bukv o cemu pricamo jeftinije izdržavati 12 kerova nego dvoje djece to je poražavajuće za mene kao pro natalistu
Jeste kurac, zavisi kojeg kera i koju decu.
па било коју децу сиг са просечним платама
реалним просечним платама од 40 хиљада а не бајковитим просеком од 1000 ојра
E jbg sad ispada preduslov jaka plata da bi se imala deca. Bukv izgovor kad se zna da de je sirotilja natalitet vristi
Nismo mi true sirotilja, samo kmecimo na tu temu
па некад направиш дете ко сиротиља једном супружника усере да ради у некој домаћој фирми или неки занат а сад шта мотаћемо каблове јел обоје и бићемо срећни без решеног стамбеног питања са малтретирањем на послу и прескупим ценама итд