Gej parovi i usvajanje

1. E bukv poznajem par koji se upoznao u takvoj fabrici, imaju dvoje dece bukv ne rade vise tamo

2. E to je tek boleština. Najveća na svetu. Bolje da dete nema nikog nego da bude usvojeno od strane pederčina i lezbotkinja. Pfuj

Ijao povraća mi se

3. Msm da 95% normalnih gejeva nema nameru da usvoji, jednostavno im to nije na radaru uopšte, tako da, chill.

4. Pobogu, mislite na decu

5. Kaže neko istraživanje da se, u Americi, svaki peti klinac trenutno izjašnjava kao jedan od LGBTQ+ ne znam više koliko ima slova. Dvaes posto rodjaci. Ozbiljne debate se vode sad tamo na tu temu, ljudi ugl. misle - to je šaka jada ljudi, moda, proći će...C. Gadno jako.

6. Mislim zezamo se mi, neće to doći kod nas itd. Ali ne smemo izgubiti iz vida da ljudi vrlo lako odu u kurac, povodljivi su, slabi, gramzivi, čoporativni...Ovo mi iskočilo upravo, problemi modernog, civilizovanog sveta kakav srećom još nismo postali https://www.youtube.com/watch?v=Ufxc2lQepag

7. Zaboravimo na trenutak na predrasude i uživajmo malo u (crnom) humoru.
    Ove dve dame su eksperti za crni humor i ne treba shvatati preozbiljno to što pričaju.
    https://youtu.be/_B-6GYgBl8Y

8. Totally si omašio temu xD

9. Totally Irrelevant na 1 dana
    Osumljičen za SPEMOVANJE i preventivno banovan.

omg nepravda

10. Zaboravimo na trenutak na predrasude i uživajmo malo u (crnom) humoru.

Ček ček? Možda i nisi jee

dot dot dot zaboravimo na predrasude dot dot uživajmo dot dot u crnom

Pa tvoj dečko je negroid :O

11. Pretty sneaky clues there buddy, keeps me going evritiem

12. Ja bi voleo da me usvoje neke matore pedercine ili jos bolje lezbace ali da budu bogati, mogu da rade koje hoce bolesti i pred mene, pretvaracu da ih kao podrazavam i da nisu gadni, u stvari zabole me, samo meni da daju novac da placam skupe kurve da me sluze i ostalo, samo bi se na kraju plasio da ne postanem jos gori bolesnik od tih guzicara od mojih roditelja, jer bi da budem iskren samo na seksualne usluge trosio njihove pare i uzivanje u drogama, verovatno najvise na crnkinje i azijatkinje i razne sado mazo bolesti lolo , i sve tako bi se zabavljo dok ne crknem ali pred crkavanje ipak bi se kao pokajao da bi mi dragi Bog oprostio i pustio me u raj pa i moje jako bolesne roditelje guzicare koji su mi svo to sranje dozvoljavali kao i ja njima boles sto sam kao podrzavao samo zbog prokletih para :)

13. Samo rokaj skupe kuravele, od jevtinih čovek može dobiti gljivice.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.