Gej parovi i usvajanje

1. I da, celte - moderatorski posao nije posao. I da, nije mi dobro, zapravo me jebe temperatura već 3 dana, imam neku upalu zajebanu, hvala na pitanju.

2. профе зашто аватари банованих аутора нестану док су они у бану?

3. Novi feature, ima već neko vreme. Odoka cenim da je nastao kad je plidu banovan nakon kačenja ustaše koji seče glavu

4. Inače, totalni, močam ti niz kičmicu

5. Jao ova trojica banovana i plus irelevant

6. Pa ima da utihne vukajlija na tri dana kao da je dan zalosti

7. Mislim da je ovo sve moglo proći bez banovanja, evo prijedlog profe;

Odban za ovu trojicu realno aktivni su članovi ovdje i bez irelevanta ne bi do ovog ni došlo. Irelevantnom otključaj temu gdje može postovati linkove, bez da nekropostuje i zatrpava druge teme i mirna bosna.

8. проблем је што небитни постује свуда и увек и сталнооооо

9. и шта сад ће као Проф да откључа теме овом ирелеванту да би овај делио линкове са самим собом дал сте бре ви нормални

10. A sta je alternativa vuzi, da se vrati posle bana i nastavi da postuje kud stigne?

Lik nije trajno banovan, vratit ce se i onda ce ti nastaviti postovati a prof mu nece dati trajni za spam. Bolje budali otvoriti jednu temu gdje ce da kaci linkove koje niko nece otvarati nego da ga imas svuda. A i sve da ga trajno banuje ko ti garantuje da se nece vratiti preko drugog nekog profila s drugim tipom trola..

11. Realno irelevantni deluje kao razumno bice koje ce nakon povratka drzati zadatih pravila ponasanja

12. Neće ali onda ga može prof banovati trajno, ovako još ima nekog razumjevanja za njega

13. U suštini nema nam spasa, irelevant nam se vraca kao neka kazna za bergase i delboje

14. da se vrati posle bana i nastavi da postuje kud stigne?

Па гледај ја сам реко проф му откључа тему и шта он дели линкове самом себи, па то је дијагноза нека..
    баш ме занима кад му проф каже ее брте немој да смараш са линковима шта ће он да каже

15. Ok nije lose to nek ima jednu temu gde ce da lepi linkove, to mogu da svarim lakse nego da vidim na svim aktivnim temama “totaly debilko, malopre”

Ako moramo trpjet zlo neka bude izolovano neka ga u svom brlogu

16. O tome vam pricam, samo da budala hoce prihvatiti to. Jedina druga opcija je da ga prof trajno banuje i da se nadamo da se zlo nece vratiti u nekoj drugoj formi

17. боље нека га банује за стално да се не мучимо сви
    профе бануј га помози му
    ако се врне у неком другом облику бан јопет амин

18. Evo demokratskog rešenja:
    Dati mu temu da kači šta mu srce poželi al da ne smara druge.
    Prekrši li to trajni ban i aukurac. Ako se vrati opet lako će se otkriti da li je on ili nije, pa nek pravi lažnjake dok mu ne dosadi.

19. I da, celte - moderatorski posao nije posao. I da, nije mi dobro, zapravo me jebe temperatura već 3 dana, imam neku upalu zajebanu, hvala na pitanju.

odmaraj, i ako nisi bio kod doktora odi, virus ne drzi tolko temperaturu.

a ovo, nije posao nego nesto sto radis. sta, iz ljubavi prema sajtu uzivas da povremeno dodjes, banujes koga i brises spem :). sio mi ga djura.

20. Ali ban nebitnom na sveopste kmecanje je tako leeeeejm

Ceo forum je sustinski spam tako da bukv kome nebitni predstavljao problem nije skroz cist.
    Cuj jbt kacio linkove na temama i nekropostovao, strasan prekrsaj.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.