Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Stratimir spava stigao ga:
H A L D O L
A
L
D
O
L
Ja nikad kad sam na ovom sajtu ne znam da li sam na javi ili u inceptionu
Лол, стратимир се опет самоелиминсао, оно кад и скрипта препозна да некога треба уклонити, а модератори јок
Stratimir: Voleo bih da imam srecu umesto velikog kurca shmrc shmrc:(((
Ejdus : A sto ga onda ne izvadis iz dupeta
ejdus
Moderatori čekaju rasplet, trenutni rezultat se drži u tajnosti…
najjače je kako je sratimir čitavu noć jeo govna po forumu, sumnjam da je spavo.
ladno muse čitav život svodi na vukajliju, treba trajna banana da pronađe novi život i možda, ali samo možda, postane normalan.
Meni nekako smrdi da su cara i stratimir isti lik. Realno svu noć su se raspravljala samo dva lika na sajtu koja uz to imaju slične prozivke i način pisanja. Ko tu koga kopira ne znam al znam da stratimirovu šifru ima više osoba ionako
Jebo vas stratimir
što ste prsli?
neko jos bleji na jebenoj vukajliji lol.
cara J E B E
WHO D FAK IZ STRATIMIR
Ko ti skinuo dres sa avatara janpi xD
TVOJA MAMA, HTELA NESTO ZA USPOMENU
Dobarrrr
hahahaha
Da se preventivni ban poveća na 10 umesto 1 dan, i to bi bio neki napredak.
Cara je govno najobicnije, eruovog ili erudiranog tipa a sad cu da ti objasnim i zasto je lik kojeg treba uvek i svuda gaziti i ne davati mu sekund paznje. Kad provale coveka, citaj- naivcinu. U pocetku glumi pristojnost, da bi kupio tvoje poverenje ali svo vreme ga apsolutno boli kurac za tebe. I sta radi dok to radi- navlaci te. Navlaci te da te namesti i izblamira na bilo koji nacin. Kod publike koja je retardirana poput njih, taj djubar i toksicni humor prolazi. Kod onih koji ih provale i znaju, njima lepe etikete "losih osoba" i slicno i bez problema izmisle nesto da ti zalepe iako se nikada nije desilo. Najvece svinje i smradovi koji daju sebi za pravo da kritikuju, a njihovih dela i njihovog ponasanja bi se i sam djavo postideo. To ti je ukratko cela filozofija o NJIMA
Stratina jadikovka o Cari...
Ali Cara davao minuse posterdzijama da ne mogu na forum hahaha
Kakav win
cara i stratimir
There's no such thing as a "limit" on this world