CARA vs. STRATIMIR, epski duel (poraženi dobija trajni ban)

1. aj ok ja jesam net pička ali tebi fali ljubavi na način da pustiš suzu na pomažaj, jbt ne idem toliko daleko...

2. Hahah lice gde je tebi karakter kad sa 40 dina zivis sa kevom na salasu i dane ubijas na vukajlija.com jer ne znas sta ces sa sobom, poljski radovi zavrsili a od rakije nema bolje zhene

3. Sve sam ti dublje u zdrelu ne znam da li da ga vadim jer si poceo da krkljas

4. aj ok ja jesam net pička ali tebi fali ljubavi na način da pustiš suzu na pomažaj, jbt ne idem toliko daleko...

Ne cujem, ponovi? Ovo je definicija uplakanog goveceta

5. Ilok, world's most incestuous city

6. dobićeš banan 5-10 dana to je definitivno i ok je za okolnosti.
    Možda te cepnu duže.

Suštinski za tebe je to vatra.
    Svaki dan van sajta za tvoje bližnje je jebena drama.

Za mene je ovo bilo jedinstveno iskustvno

7. Zato si ti non-stop ovde, kapiram.

8. Opet plagiras, sad cu ti ga stvarno nabiti do grkljana

9. Opusti se, necu nikom reci kako dobro pusis

10. nemaš šansu, sutra će te neko poremetiti i vremenska prognoza.

Sutra ćeš dahtati ponovo i siktati

11. CARA ME JE RAZOČARAO DAVAO MINUS POSTERDŽIJAMA AHAHAHHAHA

12. Dobices zlatnu plaketicu za pusenje mog kurca, isto u tajnosti

13. urušeni ego vukajlije stratimir ahahahahahah

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.