Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Dodji da ga pusis malo. Sagni se. Pokloni se mudima stratimirovim u kojima mnogi nadjase inspiraciju
Brises, menjas postove... Lesinar klasican. Veciti gubitnik
hranio sam ga u ime vukajlije, dalje me boli kurac, nek jebe vas psihić
Sveze obrijana i nabrekla muda stratimirova. Delikates kakav ces retko imati prilike da okusis u zivotu. Oblizni se onako i navali
kakav nedostatak ličnosti wtf
I uzivaj u zivotu. Slavi ga
Ž I V O T
I
V
O
T
Drzis besedu o mudima stratimirovim otkako si usao u komunikaciju sa mnom a nisi toga ni svestan
Vidis kako ti se lako uvuce nemir u majusno srce. Nisi ti toliko hrabar koliko bi mozda, neko naseo
ok, našao si smisao
Nije to licnost, to sto ti radis je usvojeni model ponasanja. Zato si bezlican tako. Sa Carisxom bez Carisxe odjavi se i videces da nema razlike.
doićeš bananaru majmunaro to je cela poenta
Ti bi da se nametnes ali
B A N A N A
A
N
A
N
A
M
E
N
svako društvo ima neke skotine a ovo je moja šansa da se sramotim i uđem u kontakt sa čmarom, ovo je čista proba da okušam šansu.
Za sada gubim.
Cekaj jel to sad kao u maniru 2011te "navukao sam majmuna na bananu olololo" ili si mozda zabrinut jer cu biti banovan
sjebaću te da se ne smaram na dalje, zato i kevćeš kao kučkica dramiš cara kurac palac....
sjebaćeš se sam nemaš ličnost
U oba slucaja si tek probusen rumunski kurton
dramica
Ti parazitiras na racun tudje licnosti, ukoliko nemas o kome da pises ti si mrtav. Jer si truo, statican i smrdis
nemaš karakter zato jaučeš