Prijava

Da li današnja deca znaju za ovu igru i da li je igraju i današnji klinci? Šta vi mislite?

Tesko da znaju Ejduse, sa drustvenih igara su presli na drustvene mreze. Moderan covek vise ne odrasta u dzungli, nego na internetu.

A sta tek da kazemo za klis, kotur i kolaricu panicu?

između dve vutre, kao deca smo se igrali.

kapiram da ih još uvek u osnovnoj teraju na času fizičkog da to igraju.

Znaju naravno, osim ako im roditelji nisu totalni pezenti.
Ali ne igraju se toga, drkaju mobilni i slušaju rastu.

Čuo sam da se u školi osnovci igraju vakcine, imaju drugara virusa (random paćenik da ne kažem stratimir), onda svi od njega beže i pelcuju se patenticom al dejstvo nije dugo.
Sve u svemu taj virus njih vija i znoji se i pizdi. Druže se sa njim na odmorima, nije baš preteški retos.

true story

Carisha top primer banatskog seljaka iz fazona da kad mu neka istina ne odgovara pokusava da relativizuje stvari oko onoga ko tu istinu iznosi sa ciljem da mu narusi ugled i tako obezvredi i umanji vrednost njegovih reci. Prognan iz Slavonije, osudjen da doveka druguje sa casicom rakije i svojom majkom.

R E T O R T A
E
T
O
R
T
A

jbt strato koliko si pglu, Slavonija je predata mirnim putem 98-e, tamo nije bilo proterivanja Srba.

To onaj deo uz Dunav, zapadna Slavonija je ociscena vojnim putem.

B E Z A N I J A
E
Z
A
N
I
J
A

Igraju klinci klikere, video sam u par navrata i iskreno se oduševio. Igraju se svega i svačega, u principu, isto je kao i pre 20 godina - ja sam bio klinac što je imao nintendo, amigu, atari, segu...Pa su klinci visili kod mene kući redovno. Medjutim kad nas isteraju iz kuće radimo nešto drugo naravno, no pravili smo takva i tolika sranja da je bilo bolje da su nas ostavljali uz tv 15 sati dnevno, dok se moždane vijuge ne isprave. Kad gledam sa ove vremenske distance, čudo je kako smo uopšte preživeli i ostali čitavi.

Nekad kr-kr danas pejntbol

Zavisi sve od roditelja - klinci mojih drugara recimo njakaju i smartfon i gledaju crtaće na tv-u, medjutim kad se ode napolje, ili na kampovanje, reku - nema telefona, i klinci su se navikli na takva pravila. Proletos su na planini, sami od sebe, uzeli grabulje, metle i lopate i krenuli da sredjuju neko parče zemlje, a najstariji je imao 4 godine tad. Klinac od drugara, tri godine, našao način da zapali vatru kad ga nismo gledali, to mu je sad najveća radost na svetu jer smo za prvi maj, pre toga, pekli roštilj zajedno. Dosade i njima crtaći i gluposti i hoće da rade nešto drugo - al realno šta da rade na gajbi od 46 kvadrata.

10 dana bana je jako relativna stvar.
Za stratu je taman za sve druge premalo. Ne cene ga modovi dovoljno, 10 dana je terapija za psihopatu. Neovoljno da malo dođe sebi a a opet dovoljno da ne pohisteriše.

Strata se refilovo život opet ima smisla

Pa. Deca su deca, jednostavno su hiperaktivna i imaju taj poriv za igranjem kao i svi drugi mladunci zivotinjskog carstva, samo je do roditelja hoce li preduzeti nesto po tom pitanju i posvetiti se detetu ili ce mu kupiti ajfon da igra igrice i zaokupi mu paznju JER SE NEMA VREMENA NI ZA KOGA OSIM ZA SEBE

Carisha de aj ne smaraj

какав идиоцки портал какве вести боже

super igra.fora je bila da se gadja u noge da protivnik tesko moze da uhvati loptu.sve sam igrao od igara i to i badminton, lastis. zmurke,jurke itd sta igraju sad deca..samo komp.i ako igraju te igre to je dva puta godisnje kad se ukaze prilika