Prijava

E kurčinela malo, sajt mi ne dozvoljava da usnimim kviz bez ponuđenih odgovora. Šta će radimo el da im damo tipa 4 ponuđena ko u milijunašu il da nađemo neki drugi način da odgovaraju na ova pitanja?

Nepostovanje je kada se dvojica postuju a drugi misle da se ne postuju

Glasam za drugi nacin, ovako uvijek moze pobjediti neko samo jer ga je usralo

kazi im da budu tu, iskopiraj 30 pitanja u 20:45:00 (budi tacan) imaju fore da odgovore do 20:48:00, pa kolko stignu

Imaju 6s po pitanju, sto je taman da se napise odgovor, ili ako ce neko da gugla onda nece moci da uradi sve. ako neko stigo da uradi 10 a sva tacna, taj guglo.

E da se nosite u kurac, čitav dan sam izgubio na ova proseravanja i sad još treba da se drkam sa tu nekim kurcima, ni kviz jebeni ne možete da napravite kako treba. Ništa od dogovora, odo.

Celtov predlog mi je ok, samo mi je 6 sekundi po pitanju malo nekako, ali ako im se da više onda mora baš precizan da bude kraj kviza u sekundu.

Celt je dao najbolji predlog.

Sve u vuglu nista u guglu

Vidi se da celt ima tog aristokratskog skolskog vrednovanja podosta.

To je sada potrebnije nego ikad

Dobro de melky ne jedi se, pitanja su tu (osim muzike), ako nemaš sad vremena imaćeš neki drugi put. Što si besan tolko i što pretiš neodržavanjem kviza kao da si bilo koga zajebao time a ne kao da si sebe predstavio kao nekog ko se plaši poraza?

Cek da se jave samo vidis da melkor resio da bega sad kad postalo konkretno ima nesto mnogo bitno van vukajlije a ceo dan visi ovde

Sad intenzivno rade pvt i

Trenuci velike napetosti usijanih servera

tu sam, stavljaj ponudjene odgovore na pitanja, za pogresan odgovor ide minus poen, ako ne znas pitanje, ne odgovaras i u tom slucaju nema ni pozitivnih ni negativnih

E je l mora neko kurčenje pred duel, kao u boksu što se prozivaju i šibaju na konferencijama? Sevaste daj neke uvrede

saš da vidiš kako gastozi karaju mlade seljanke

Dobro kako tačno glase pravila, šta treba da radim?

jel ste formulisali pitanja tako da moze da se odgovori u jednoj ili dve reci?

Neka pitanja sadrže više od dve reči kao odgovor, ali ako kažeš da može i ponuđeni onda samo biraš ne mora kucate ništa, samo što mora sačekate jebiga da smislim neku kolko tolko krštenu ponudu odgovora. Međutim, ako nećete na onaj trajforsov sajt može i ovaj celtov predlog, okačim pitanja ovde na forum, dam vam određeni vremenski period da odgovorite na koliko god možete, i pošaljete odgovore kad završite.

Nemoj tako da si grub, ubacićeš me u bedak i roknuću se

aj svejedno, samo pozuri pls