U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Nego zašto su se svi naložili i zaokupili ovom glupošću u prvom redu? Ceo dan straćiste na to, čak smo zaboravili na sve druge stvari oko kojih se obično ciganimo. Mene je negde jedino to zanimalo, da vidim dokle ćete. Mislio sam da prebacim za sutra popodne ali i ovo je previše.
Питање 3 : Која ти је омиљена боја?
Ne, biased. Znači da navija za Sevasta.
Lili me zebavaš da to znači
Nipošto.
Одг на питање 1: Ми, Артур, Краљ Бритона
Одг на питање 2: Тражимо свети грал
Šteta što to nisam prebacio za sutra, malo se još pekmezio i zahtevao, pa izgubio sa nulom i krenuo da se žalim kako je bilo namešteno i neznamšta mi nije odgovaralo.
Moj razlog je ocigledna nebuloza i istrazivanje debilnog.
I zelja da stvar uspe ofc.
Ne kapiram te, bas je bio konsenzus na sajtu, svi su bili produktivni, celt davao iskustvene savete, trifors se cimao, zapa da ne pricam, smoklja bio blazen.
Pitanje je sto ste ti i sevast na kraju pojeli govno.
Postavio je ogledalo Caro, ne kapiramo mi to
Ovo je bio jedan savrsen dan na sajtu ovako bi trebali inace da delamo. Kao jedan organizam sa visim ciljem. Zajednistvo.
https://i.imgflip.com/4orv23.jpg
Zato što nas bolo kurac lololo
Fake melk.
Rezime:
Znanje: 0
Busanje:1
Kenjaža:2
Цара, јеси забележио и Нас
Tako je ejduse, namestio sam takmicenje koje se nije ni dogodilo
Pa, hteo si da ga namestiš. To što se nije dogodilo je drugo.
Sutra će se čita
Stvar je sama po sebi potpuno izlišna jer je krajnje neozbiljna na svaki mogući način. Ne samo da ništa ne može da dokaže već smo u stanju da varamo na 100 načina; s druge strane, čovek koji bi od 30 pitanja znao odgovor na dva, na drugih 30 pitanja bi tačno odgovorio na 17. Ljudi su se organizovali i iscimali iz prostog razloga što su nolajferi i željno su iščekivali žrtvu za prženje. Čak sam razmišljao da predložim sevastu u pvt da obojica rešimo kviz sa 0 bodova, vrv mu ne bi trebalo puno nagovaranja, al me generalno posle sve mrzelo.
U stvari ja organizujem i zaokupljam vas ovde prisutne čitav dan, iz puke taštine i obesti.