Vukajlija Ultimate Nerd Showdown

1. Nek snime odgovore na vocaroo realno to rešava dosta toga

2. 5. Kako se zove lik na koga nalete Hobiti na početku "Gospodara prstenova" za koga se smatra da je najmoćniji entitet celog serijala (nema ga u filmovima)

Erisha

3. Dobra ideja za merenje kurca, naravno bilo bi lakše samo slikati kurac na politikinom zabavniku for scale, a mi ćemo uobraziti da zabavnik redovno čitate

4. Zoom meeting ili ništa od ovoga

5. Zap je ovim pitanjima salijo stravu na melka i sevea.

Sustinski bila bi bas mrka kapa. Koji god da pobedi ispao bi jadan, za onog drugog da ne pricam.

Seve lololo

6. jebach se chujesh s pudlom

7. Sevastokrator_95
    ne upirite prstom u mene, ja sam bio spreman da izadjem na megdan po cenu poraza, melkor i smoklja su pokvarili zabavu

Šta bre smokva povario zabavu nemoj te naranim s pesnice

8. Još sam i jebeni multiple choice smišljao ko neki tuljan zato što mi gospodin reko da bi radije tako. Gospoda laureati oće da im se sve servira na srebrnom poslužavniku a oni da ne rade ništa samo da dobiju na izvolte, e pa neće da može

9. HAHAH al najjace ja bata šmou nisam dao odgovore, jadnicko je morao da gugla prvo odgovore za ta pitanja koja nije znao, pa jos da smišlja netačne lolol, ahaha bata šmo pored bajkalskog mozga još tri neka random jezera i u jednom trenutku ga puca egzistencionalna kriza, "sta radim be ja ovo". A gospoda nece ni da igraju

10. Razočaran sam što niste znali poslednje pitanje iz filma, najbolji (ratni ajde) film ikad rađen po najboljoj knjizi ikad.

11. pa jos da smišlja netačne lolol

Kod onog pitanja za Rušdija, morao sam da guglam neke sand nigger pisce jebene, povraćao sam

12. Реално, и Шмокља и Запата ово добро подносе, ја нисам ништа уложио па сам се опет изнервирао кад сам видео да нема ништа

13. Ja bodrim zapa sve vreme.

Smoklja je imao nekog udela.

Al melk i seve, konsterniran sam

14. Pa dobro, ja sam baš frik za te kvizove, još iz vremena starog konkvistadora, pa mi nije palo teško da pravim

15. Nisi se ni oznojio.

16. Petlici se busali znam ja sve ti nemas pojma na kraju mrka kapa.

Treba haxball da cepate pa ko bolji nek izvoli

Ili agar io 1 na 1

17. Dobio bi me Sev na ovim pitanjima, neću da lažem. Jbg mase toga nisam mogao da se setim, a znao sam nekad. Sigurno svi imamo iste trenutke.

18. Zapata je namestio zato što je biased.

19. Da je bila kladionica dao bi pare na melka

Izgubio bi.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.