Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
I ne ponosim se tim, naprotiv.
Ne kapiram ejduse pisanje po dobroj volji.
Zap se pokazao jedini normalan u celoj ovoj situaciji.
Svi sem njega su ispali krajnji bolidi.
Dobro možda malo :)
I ne samo zapa nego svi koji su se cimali podrzavali odrzavali pricu. Celt, smoklja, trifors i svi drugi sa ok savetima.
Cak i ja u malom procentu.
U malom procentu hehe
Melk, picka si.
Jebi se.
Poštovanje za Zapatin trud.
Uh jebote naterao si me da izdvojim 20 minuta na kopi pejstovanje teksta, 20 minuta koje bih istrošio igrajući Kingdom Come Deliverance ili mrseći jaja na ovom forumu svejedno. Koliko sam ja istrolovan pa to ne može rečima da se opiše jednostavno. Trolerski masterclass obesti i taštine.
Nije okej to jbg, momci su pokazali dobru volju i stoga zaslužuju ozbiljan rispekt na šaljivom sajtu vukajlija
Ne ozbiljno ejdus jbt, aj ono skontaj.
Nisu sve teme vakcina tema. Msm ako imas ferku tamo sa njim jbt nije sajt posvecen tome.
Mora da se pokaje zbog prepotentnosti i da traži oprost i ponudi primirje.
Samo iskreno kajanje prihvatam.
Nije taj tip.
Tvrdoglav.
Nece popusti pre bi govna jeo.
Znam razumem. Ali ja sam mu pružio ruku pomirenja. Na njemu je da reaguje.
Zato što mi bilo žao da te teram da sastavljaš 100 pitanja i praviš ozbiljan kviz na nekakvoj stranici, što je realno moglo da se dogodi. Zahvali mojoj dobroj volji.
Pre neko vece me prokleo proreko sl dan kaze to je vukajlija melk napise +1
O cemu pricamo
Ja sam uspeo ono sto nikom nije od tamo negde 2011, da vrati ovaj forum u zivot. Kaizen spoomenik da mi digne, od mene dosta
Seve, svaka ti cast.
Forum ALLLLLLIVE
Ja mislim da bi i posteri znatno oživeli sajt. Više nego bila šta ali Kajzen još uvek to odlaže.
Pa jel nije