Prijava

Ukratko, čitava ujdurma oko nekakvog kviza u kom bismo se Sevast i ja palijali iznedrila je mnogo dobre volje i energije i obodrila vukajlijaše; čitavih 6-8 sati nastojali smo nešto da napravimo i organizujemo zajedno, toksične, a i lejm zaglupljujuće teme načisto su opustele kao u reklami za bingo, i nismo se nazivali idiotima, pečurkama (i ostali repertoar) značajnu količinu vremena. Nije sve bilo iz dobre volje al da ne zakeramo sad.

Pošto nema razloga da prenebregavamo činjenicu kako pojedini članovi pokazuju otvorenu netrpeljivost jedni prema drugima, a narodu treba igara, pobednika i pre svega poraženih, da možemo na miru da ih omalovažavamo i prozivamo do tamo negde zauvek...A kviz se pokazao kao sasvim dopadljiva ideja, predlažem dvoboje i parove tipa:

Sevast vs Melkijades
Zapata vs Ejdus
Celt vs Cara
Trajfors vs Skauser...

Ovo je naravno najbanalniji primer, može izazove ko koga oće.

Pravila:

- 1 na 1, ko odbije izazov stiče pravo da ga svi redom polivaju po ušima
- Poraženi (vidi gore)
- 30 - 50 pitanja iz raznih oblasti, kojih, dogovorićemo se (podložno izmenama)
- Megdan na vukajlija četu, koji bismo ispraznili za tu priliku (pot pretnjom banovanjem ako se neko meša i cigani, sad imamo moderatora da to izvede. Mod da odluči trajanje bana).
- Treća strana postavlja pitanje, zaraćene strane imaju 10 sekundi da odgovore. Kopipejstovanje suparničkog odgovora mož se izbegne tako što bi svako odgovorio posle 8-9 sekundi, tako da ovaj drugi ne bi imao vremena da pogleda i prepiše. Treća strana meri vreme.
- Jedan od zaraćenih parova sastavlja pitanja drugom zaraćenom paru
- Pravimo tabelu, može da izazove ko koga hoće (pobednika ili poraženog, svejedno).

Ostavljam ovo pametnijim glavama da vide kako bi se najbolje moglo organizovati. Mislim da bi sa četom bilo najjednostavnije, ono, zamolimo tamošnje ljude da ne upadaju sa odgovorima (bez dobacivanja, jelte). Svi mogu da gledaju naravno, što je odlično, tu svedoci, nema laži nema prevare. Oslonićemo se na poštenje jedni drugih, ljudi smo.

Da ne pravimo nekakve komplikovane kvizove po drugim sajtovima, profile, to posle ne radi itd.

Molim da ovu temu ostavimo samo za konstruktivne predloge, a da se mačujemo na onoj Zapatinoj, kako bi bilo preglednije.

Drugi način - Celt šalje po 30 - 50 pitanja u pvt i kreće odgovaranje na četu posle jednog minuta. Kad prvi završi sa odg. Drugi ima 10 sekundi da preda rad, inače biva diskvalifikovan. Tako bismo imali sve odgovore na jednom mestu kod oba člana.

Ukratko, čitava ujdurma oko nekakvog kviza u kom bismo se Sevast i ja palijali iznedrila je mnogo dobre volje i energije i obodrila vukajlijaše

Jeste, i ti si sve usro, poyyy

bolje izazovi nekog lakseg protivnika.ja nemam ni vremena.nikad ne znam u koje vreme sam slobodan, po ceo dan me zivkaju posto sam strucnjak iz vise oblasti

Ja hotu hotula

Cara vs hotul

na sevasta ne racunajte, predajem zbog povrede

povredjena mi je dusa

Caro nema iživljavanja, ne može :D

Zaboravili ste na hotula i sad kada se ja setim odma drama svi bi vs hotul.

Hotul je moj odjepte halapljivi romi :)

Dobro, ugovorite ferku, napraviću vam pitanja.

Inače ovo sve bez granjke vam kurca ne važi

Labo, ja nikad nisam na slabije udarao, znam ja dobro tvoj kalibar

Дошао си дан после фајронта, боли нас курац за квизове сад

Kvizovi su sad skroz demode

фешн но но

Jel ce pasti neko vracanje na fabricka podesavanja hehehe

Likujmo nad melkom, zasluzio je sve