Prijava

Pogledao cela 34 minuta, čisto da budem u toku.

https://www.youtube.com/watch?v=tBqsHgR4Mug&ab_channel=TVAVALA

Šta misli narod vukajlije?

U ovo se ne razumem
Organizacija koja ce da pomaže deci da se ne leče smsovima kupovaće instrumente klinikama što je top
Nestorović kao takav je lik sa neverovatnim znanjem šta god i kako god

Despot Stefan i Drakula se obrću u grobovima

I mislim da nije on otvorio firmu nego postoji već ima neke veze sa gejpederima ne mogu da se sećam

Klasičan blek ops od strane Službe za uzimanje to malo glasova opoziciji. Nestor ocrnio profesiju do neprepoznatljivosti. Bog te pita koliko je zaradio para u pandemiji prodavajući hokus-pokus preparate.

читао сам неко истраживање неког лика са РеДиТа, поставила нека страница као они нису ти за које се представљају тако неки идотлуци боли ме курчина искрено нестор ми је дојаја лик

. Bog te pita koliko je zaradio para u pandemiji prodavajući hokus-pokus preparate.

па сиг не онолико колико су узели кесића шеклер кон и клика

I naravno, u maniru svih smrdljivaca, hvataju na jeftine emocije, zloupotrebljavajući decu. Ja sam ovde nekad davno napisao, ako budem video nestora na ulici, pljunuću ga. Sada, kada je Službin čovek (možda to i ne znajući), porazmisliću se. Ipak sam sisa lolo

Zapato ko je ovaj drugi frajer? Prvi put čujem za njega.

па ево ти
https://www.facebook.com/sasa.borojevic.12
знам за лика одавно иначе

Ovaj drugi frajer potpuni anonimus, ali mu po fizionomiji vidim da nije ozbiljan igrač. Stajling, naučene rečenice itd.

Kon i ostali, uzeli su mnogo para, al njihov najveći greh, to je april 2020 i sakrivanje realnog broja umrlih. To je nešto što ćemo saznati za 50 godina.

Znači otisci Službe su svuda po ovome, ova dvojica udaraju na prosečne gledaoce balkan infa, koji veruju da je Arkan živ, da se sprema smak sveta itd, a ne glasaju za Vučića. To je ciljna grupa, s namerom da odvuče glasače od neke desnije opcije.

Ovaj drugi frajer potpuni anonimus, ali mu po fizionomiji vidim da nije ozbiljan igrač. Stajling, naučene rečenice itd.

Ne znam šta očekujemo kakav ozbiljan igrač i odakle da nam se pojavi.

Zato je Novi Zavet odličan - pojavi se čovek koji za džabe leči, hrani, vraća vid i diže iz mrtvih, ali ga svejedno ubiješ jer ti nije dovoljno dobar iz nekog razloga.

Krik? Nek neko posalje Kriku ovo

Svaka cast majstore -- posao vredan uglednog istrazivackog novinara !!

Svaka cast!

какви идотлуци
добро је рекао лудован овај народ неће ништа

Pa dobro, ti ako misliš da je ovaj u kariranom sakou Isus, ti glasaj jbg. Ovo je jednostavno ista priča kao sa Raduletom, samo za drugu ciljnu grupu. I ja sam pao na Raduleta 2017, vau mladi smo, programeri, stop burazerskoj ekonomiji... fast forward 2021, bukvalno pričaju da je zemlja ravna ploča lvl, desniji od Šešelja.

Isto je s ovima. Krenuće sa porodičnim vrednostima, "zdravo tkivo, zdrave vrednosti, porodica stožer deca blabla", i gađati taj klaster ljudi. Odvratiće jedno 20k glasova od Marinike i ekipe, dovoljno da ne udje niko u parlament ko nije 100% vučićev. I posle ih nećeš videti nikada više.

Dobro Zap ne moramo redit navoditi kao bilo šta, da hoću da se bavim glupostima koje dele stručnjaci i poznavaoci, ne bih se obratio mislećim ljudima vukajlije. Jasno, Nestoru oduzimaju licencu i možda gledaju da ga spakuju u zatvor, ko zna, žrtveni jarac uvek dobrododje a naročito pred izbore, da za razne neuspehe okriviš čoveka od kog si prethodno već napravio budalu u javnosti (čemu je i sam donekle doprineo javnim istupima). Bolje da makneš njega nego Kona, jednostavnije je, a i ovaj ušati golum je i dalje koristan, iako se uveliko kompromitovao. Lično, da treba politički da se branim, uradio bih to baš na ovakav način - plasiraš zdravu priču baziranu na porodici i deci, okupiš značajnu cifru ljudi oko toga, i nikome se ne isplati da udara na tebe.

Jednostavno, svi koji bi u Srbiji komadić vlasti danas hteli malo da štrpnu od Vučića, prepičke su da bi rekli "ja sam POLITIČAR, i moja ideja je to i to." Ne, svi su "eko-aktivisti", "zdrave vrednosti aktivisti", oblače ta neka apolitična ruha u strahu od prezasićenja naroda i ozbiljnijeg odgovora vlasti i službe.

Rečju, NEOZBILJNI IGRAČI.