Muzičko ćoše - vaše muzičko stvaralaštvo

1. Ubiti debelog gada...

2. Видим, ти си максимално одлучио да изексплоатишеш глас те девојке. Свиђа ми се. :)

3. А и стварно прелеп глас има.

4. Znači, šta god da snimim, ne mogu jebeno normalno da odsviram. :( Razumeću vas ako vidim gomilu prekornih komentara. :)

http://www.youtube.com/watch?v=AelLxpwByQg

5. vićkomar, i ja sam tako kad sam počinjao da sviram, pre 12 godina. Ni sad nisam mnogo bolji:)

6. Гледам сад тај Метал Хамер. На слици неко из бенда стоји иза ограде, претпостављам ТИ, пошто пише ''у последње време бенд се састоји из само једног члана''. Је л' то? :)

7. :-)

@Џими
    Jeste! I ima greška - nisam iz Beograda!
    Pre nego je taj broj uopšte izašao u javnost, lik sa kojim smo trebali ceo projekt staviti u "live" dimenziju se naprasno predomislio baviti muzikom... Tako da je Paradox posle toga krenuo drugim tokom! Izdao se još jedan album (recenzent mi je bio Vidoje Božinović Džindžer) - totalno drugačiji od bilo ičeg predhodnog.

Zadnjih par godina razvijam neke drugačije ideje, a u planu su neko još više drugačije stvari...

Uglavnom, vodim se filozofijom da ti ne trebaju studio, skupa studijska oprema i skupi instrumenti - potrebni su ideja, volja i vežba!

Malo kasnije ću okačiti i neke ovogodišnje radove! ;-)

8. recenzent mi je bio Vidoje Božinović Džindžer

Dojajno

9. Evo jedan na brzaka snimljen djavo, muziku ću doradjivati verovatno, ali tekst i smisao muzike ostaju isti.

http://www.youtube.com/watch?v=jjLqrn6yvHQ

10. Добра ствар, Чавезе.

11. Čaveze, video sam to još jutros u subscriptions, jebe keve...:D

12. evo neki moj stari elektro. Imam 30-tak stavari, al sam aplodovao samo ovo, čisto radi zajebancije.
    Inače sviram(o) gitaru, al ovo nema veze sa tim.
    http://www.youtube.com/watch?v=TuNqLIhAKdY

13. Није лоше. Ко пис'о текст?

14. Питах Арбора. Не видех да си у међувремену постовала. Чек да одслушам и твоју ствар...

15. Одслушах. Није лоша ствар, мада није мој фах уопште, ја волим бучније и гитарскије ствари и без клавијатура. :)

16. Volim i ja, al s 15 godina sam umela samo ovakve praviti. A i falilo je valjda da u tih nekih 10ak demo bendova Zenice bude i ovakva grupa pa na snimanju dobijemo maksimalno feminem zvuk. A i pevačica je toliko bila istraumirana da sam je uvek morala držati za ruku dok snima :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.