Ljubav

1. Kruna mog uspeha je to što ću, pored svih govana koja sam ovde izasrao, ostati upamćen kao čovek koji je izbegao kviz.

2. Manipulišem ovde sa 8 ljudi konstantno, predstavljajući glavnicu društvenog života odraslih ljudi koji me i ne poznaju. Pišu mi poeziju, definicije, disertacije, otvaraju teme, i onda dodje Dragan iz Švajcarske da mi objašnjava moje ponašanje i njegove posledice, kao da ga smišljeno ne plasiram zarad svojih mračnih potreba i ciljeva. Ajde beži tamo.

3. Toliko za ovo uključenje, odoh da drkam pred ogledalom.

4. I zašto ovo pišemo na temi ljubav, ajmo seoba Srbalja na postojeću temu ili otvorite novu. Pildu za te fejspalme imamo sirotinjsku spiku, poštuj neki red i poredak, iako si zbrda.

5. Pa ako ti je mračni cilj da te svi smatramo debilom, i da si na dnu svačije liste "s kim bi voleo da zablejis s vuke", onda cepaj.

6. Hahah sto mene prozva brt ja te slabo čačnem ikad

7. Ma nisam te prozvao nego je za sirotinjsku spiku post komotno :)

8. Ja kao vrhovni sudija sta je za sirotinjsku spiku kazem da nije uopste, post je skroz na mestu

9. Za ovo melk trololo potreba celta da ga neko sa sajta zabavlja dok on nubuje je full sirotiljska.

10. Manipulišem ovde sa 8 ljudi konstantno

Znači ti i još 8 ljudi manipulišete nama ostalima :) Trip da manipulišeš nekim na raspalom sajtu, brt to je žalosno. Nikog ovde ne boli kurac ni za šta što se napiše, ili se barem ja nadam da je tako. Ono što ostaje i ostavlja utisak je tvoj kukavičluk, i kao što je već rečeno to neće da operu ni Dunav ni Sava.

11. haha melk jedini manipulator koji konstantno i sasvim otvoreno zeli da istakne da manipulise ljudima sa kojima razgovara :D

zadivljujuca kolicina samopouzdanja generalno

12. Manipulisati na raspalom je pro lvl jbg

13. Manipulišem ovde sa 8 ljudi konstantno, predstavljajući glavnicu društvenog života odraslih ljudi koji me i ne poznaju. Pišu mi poeziju, definicije, disertacije, otvaraju teme, i onda dodje Dragan iz Švajcarske da mi objašnjava moje ponašanje i njegove posledice, kao da ga smišljeno ne plasiram zarad svojih mračnih potreba i ciljeva. Ajde beži tamo.

Ocekivao sam da te pogodi malo ovo sto sam napisao. :)

14. Melk jednog dana sjedi kuci, dolaze djeca iz skole
    - Sta ste radili danas?
    - Igrali neki kviz
    https://i.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/033/701/PTSD_Chihuahua_Banner.jpg

15. uvodni rif za fortunate son u pozadini na loop

16. A sad ozbiljno, ako si stvarno sociopata koji nalazi zabavu u tome da manipulises ljudima, totalno si pogresio nacin na koji se to radi.
    To ne radis u grupi mizantropa i cinika, jer tu mozes samo da izmanipulises ljude da si budala iako mozda i nisi.

Ako ti je to cilj, onda i ne znam sta da kazem :)

17. Bukv bavite se melkom kao da je neka teska picka a ne bavite time sto vas uredno iznavlaci u konverzacijama jbt.

#svesnisvega

18. Ako mislis da si me nesto silno zajebo time sto te drkam ovde za gluposti sto pricas i radis
    https://youtu.be/H3o6Magi8P4

19. Jok, napusavanja posle celt cit knjig smo potisnuli...