Ljubav

1. Necu smaram vise na tu temu cisto mali presek napravio. Nastavite svako svoju ulogu.

2. Cara jedan od devet laloških manipulatora. Na tragu sam vam spodobe, znam već identitet dvojice.

3. One to roole them all

4. Bukv ocekuje karamele blabla a ovi nislije i pridruzeni sto si mirisu prdeze ovde vec mesecima je tema za sebe jbg

5. hHAHHAHAHHAHAHAH
    Bukv intersl cel št ser

6. Bukv post iznad true sust

7. Ma jede govna, manipulacija, bukvalno je ko dete, malo kad ga nešto čačnemo u fazonu je IT WAS MY PLAN ALL ALONG. Sve u svemu, mislim da nema lošu dušu, al niko u rl ne bi imao vremena za takvu osobu...

8. Bukv ocekuje karamele blabla a ovi nislije i pridruzeni sto si mirisu prdeze ovde vec mesecima je tema za sebe jbg

malo si ga pomrsio, ali ako je poenta ovog sto si ovde nablebetao da mi je yanimljivo da se ovde sa vama drkam, jeste, ne bi dolazio inace.
    uljudniji ste vi karamele od vecine, moze se sa vama svadjati bez vecih posledica i to postujem.
    svi koji ostali ovde danas.

al to ne menja cinjenicu da je melkor kweez, to nema veze sa tim dal je meni zanimljivo ili ne ovde.

ili ima neke veze, koju bi voleo da mi objasnis.

na srpskom ako moze pls.

9. magyar ne prichala

10. Bolecemekurac hobotnica rekla svoje

11. Buseni vinjak sa kolom

12. Orig kola sa vinjauom true

13. kad sam bio na exitu (odavno jbt) pili smo to.

karamela pice, ukus vojvodine.

14. na par, posle porasli standardi

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.