Ljubav

1. јер љубав је лепа само док се чека док од тебе само наговештај ДА!

2. Ja sam jednom napisao pismo ribi da joj kažem da mi se dopada, jedan od najglupljih poteza ikada sa ove distance.

nznm mrno, ja sam sinoć išao na vidjenje, zapio se posle, došao kući, seo, poslao joj poruku podužu malo, onda seo opet da iščitam šta sam napisao i transfer pravi doživeo (mada mi je laknulo, jer poslao sam i sad je gotovo), pa sam pročitao opet, reko - jebeš ga to je to, tako mislim i osećam, opet pročitao, i vidim - ne valja to ništa, tako se to ne radi sa ženom...Obujem se, obučem jaknu i prevalim pola grada da se pod 1 izvinim, i pod 2 da kažem šta imam. I uradim tako. I javi se opet jutros, ja se izvinim još jednom, reko - malo me sramota, popio sam bio, oprosti...Kaže ne, ni slučajno, to je super sve bilo...Reko - hteo sam i morao to bolje, na kraju krajeva, ovako je ispalo bedno (ono kad ti je stalo, pa ne možeš da kažeš šta hoćeš, a još si i popio), kaže - ne ne, to je sve na mestu i divno, tako je i trebalo. I eto. Ja reko - gotovo, ugasio sam, ima da me omrzne, kad ono ispalo dobro. Mada sad tek kreće borba prava, i vidim već da će me koštati i vremena i živaca i bola kojekakvog, i još ko zna čega.

3. Ovaj neki rad

Jedan se stideo da pita gde je klozet.
    I šta je bilo?
    Ništa. Upiškio se u gaće.
    Jedan se stideo da kaže gde ga boli.
    I šta je bilo?
    NIšta. Nisu ga izlečili.
    Jedan se stideo da kupi u radnji gaće.
    I šta je bilo?
    Ništa. Išao je bez gaća.
    Jedan se stideo da kaže devojci da je voli.
    I šta je bilo?
    Ništa. Udala se za drugog.

Jbg najveća dva kajanja u životu su mi bila jer nisam bio rekao šta je trebalo i kako je trebalo, i kad je trebalo. Mrzeo sam sebe zbog toga. Treba biti muškarac i reći šta je i kako stoje stvari, pa makar i ne bilo ništa od svega toga. Ovako posle prebacuješ sebi i posle brdo godina, kad god zapadneš u krizu i stvari ne stoje kako treba - misliš - da sam, mogao sam, trebao sam...Mada jebeš ga, ako je sve to moralo i trebalo tako da bi me dovelo do ove, neka je i bilo, ne marim.

4. sta je ovo, jel melkor prso?

5. odnosno jel zamlaceniji malo nego obicno

6. Aj neka ga izazove neko na kviz pa ako pobegne kao sisica znaćemo da je sve u redu s njim

7. Melki al ako i njoj odajes taj vonj ocaja kao nama ovde, nema leba, svestan si toga valjda. Mada mozda bolje ovde da izbacis to nego uzivo njoj jer recenice tipa ljubav je kuga su one way ticket u seen rabotu

8. Ne mora nužno da znači, ima neke što se lože na taj očaj, daje im osećaj da te poseduju u potpunosti

9. Melki al ako i njoj odajes taj vonj ocaja kao nama ovde, nema leba, svestan si toga valjda

Svestan itekako Zapato, moram te stvari negde da izbacim upravo iz tih razloga, a najlakše mi je ovde ovako, jer sam lud, besan i ko vas jebe :)

10. Jbg najveća dva kajanja u životu su mi bila jer nisam bio rekao šta je trebalo i kako je trebalo, i kad je trebalo. Mrzeo sam sebe zbog toga. Treba biti muškarac i reći šta je i kako stoje stvari, pa makar i ne bilo ništa od svega toga. Ovako posle prebacuješ sebi i posle brdo godina, kad god zapadneš u krizu i stvari ne stoje kako treba - misliš - da sam, mogao sam, trebao sam...

Ma naravno bolje reći nego ne reći.
    Ali ima dosta toga i u egzekuciji.
    Treba se držati podalje od izjava u pijanom stanju, ili u pisanoj formi, jer jebi ga implicira da nema muda da to kažeš trezan/uživo.

11. Razmišljam ovih dana o jednom čudnom i zajebanom slučaju; naime, moj pokojni ujak je bio naročito lep i zgodan čovek, faca prava, šmeker, ljudina...Ono, tip čoveka za kojim se na ulici okreću i žene i muškarci. I bio svojevremeno zaljubljen u jednu našu komšinicu, takodje vrlo lepu i harizmatičnu ženu, ali joj nikada nije rekao - nije smogao hrabrosti i smelosti. I oženi drugu, i lep život su imali, nema šta, ćerka ispala lepa i zgodna na njega (avion žena); ova se udala za drugog, dobila lepu decu takodje, i to je to, život otišao dalje.

Medjutim dobio šećer, patio se s tim i nažalost preminuo pre vremena. I kaže keva moja pre 2-3 godine toj tetka Naci (ženi od svojih tada 62-63 godine); znaš li da je Boško bio jako zaljubljen u tebe kad smo bili mladi? Ova se zaprepastila, naljutila - ali u fazonu - pa jbt zašto mi to niko nije rekao, ako već nije on - zašto neko od vas nije došao da mi kaže? Ispostavilo se da je ona njega takodje jako volela.

Eto - voleo on nju, volela ona njega, niko nije rekao i patili godinama oboje zbog toga.

12. Treba se držati podalje od izjava u pijanom stanju, ili u pisanoj formi, jer jebi ga implicira da nema muda da to kažeš trezan/uživo.

To svakako

13. Razmišljam ovih dana o jednom čudnom i zajebanom slučaju; naime, moj pokojni ujak je bio naročito lep i zgodan čovek, faca prava, šmeker, ljudina...Ono, tip čoveka za kojim se na ulici okreću i žene i muškarci. I bio svojevremeno zaljubljen u jednu našu komšinicu, takodje vrlo lepu i harizmatičnu ženu, ali joj nikada nije rekao - nije smogao hrabrosti i smelosti. I oženi drugu, i lep život su imali, nema šta, ćerka ispala lepa i zgodna na njega (avion žena); ova se udala za drugog, dobila lepu decu takodje, i to je to, život otišao dalje.

Medjutim dobio šećer, patio se s tim i nažalost preminuo pre vremena. I kaže keva moja pre 2-3 godine toj tetka Naci (ženi od svojih tada 62-63 godine); znaš li da je Boško bio jako zaljubljen u tebe kad smo bili mladi? Ova se zaprepastila, naljutila - ali u fazonu - pa jbt zašto mi to niko nije rekao, ako već nije on - zašto neko od vas nije došao da mi kaže? Ispostavilo se da je ona njega takodje jako volela.

Eto - voleo on nju, volela ona njega, niko nije rekao i patili godinama oboje zbog toga.

eh, cari zivota u malom mestu gde je bitnije sta ce svet reci i kako ziveti sa tim, nego da probas da recima kazes sta zelis.

nego, sta je sa tobom i avionima, sto su ti lepe zene avioni? pitam, posto se i ja lozim na avione, ali jos nisam tolko zafetisao u tom pravcu.

14. Melk postuj na temi nolo i vaccine, zajebi ovo ljubav, prejako je stvarno

15. eh, cari zivota u malom mestu gde je bitnije sta ce svet reci i kako ziveti sa tim, nego da probas da recima kazes sta zelis.

Jok Celt, on je čovek bio iz Rume, dolazio s vremena na vreme da poseti rodbinu i tri sestre, ima odrugare tu i neke ribe sigurno, pošto su mu skakale pod noge. Retko lep i privlačan čovek stvarno, baš mi drago da sam ga imao u familiji. Al ono jbg - teško je kad ti je stalo do nekoga (stvarno stalo) i treba nešto da uradiš, nesiguran si, trom, reči ne slušaju, bojiš se da ne ispadneš banalan, smešan i jadan. Naročito kad si jako mlad, pa nisi imao grešaka da se naučiš na njima. Znaš sigurno i sam jbg.

16. Melk postuj na temi nolo i vaccine, zajebi ovo ljubav, prejako je stvarno

Ja se teško zaljubljujem i vezujem, uopšte za ljude, a pogotovo za žene - jednostavno, prilazim tome na drugi način skroz, i nije mi naročito stalo. Ali kad se zaljubim onda sam divan i strašan, pun strasti, lep, užasan i nemoguć - zidam i rušim kraljevstva, idem na kraj sveta, vraćam se nazad, obećavam, skidam zvezde, volim, pretim, otimam, bijem se, udaram glavom o zid, patim, stradavam...Potpuno neuravnotežen čovek, polulud, ne ide ulicom čovek već požar. E sad pred ženom moraš drugačije, a i ljudima moraš ostati dobar i podnošljiv, i teško je sve u svemu to deliti, a moraš iz sebe nekako da izbaciš. Šta ću kad sam takav, divljak.

17. Melk, neki non fiction napiši zajebi romane, pun si ril lajf dogodovština

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.