Referendum o ustavnim promenama za sudstvo

1. Djilas jos juce izjavio da ce referendum proci.

Nije kalkuliso. Nisam nesto video antipropagandu sa njihove strane.

2. Nastavak junaci doba zlog brnaba fikus

Loooool

3. Šta se dešava, jel prošao referendum?

4. Pa ni naprednjaci nisu svi glasali kako im zapovedano lol, gledaće se spisak deliće se packe.

Fina uvertirica za april

5. Svaka čast na 40%. Ni na kraj pameti mi nije bilo da je ovo moguće. Ovo znači da postoji neka šansa da padne u Beogradu, što bi bilo prvo pravo pucanje balona, ovo sve dosad je bilo konkretno ništa, jebeš autokrate koji ne mogu da sakriju afere. A najgora stvar koja bi mogla da se desi je da SNS dobije jedva u Beogradu, al jednu jako tesnu pobedu da izvuku, usere se od osećaja da to nije više neka perverzna raspodela glasova, nego npr. jednocifrena razlika i tu kreće ona prava tiranija. Kada Vučko oseti da su jaja u procepu istinski, kad se bude smešilo da je to poslednji mandat na čelu izvršne vlasti, mislim da možemo da prisustvujemo nečemu perverzijem od Slobine, SPO-ove (dok je Dražin unuk bio na čelu Beograda) i DS pljačke i tiranije zajedno. Tu će stotine soma evra da se grabe ko ulje '93.

Ako SNS padne u Beogradu, možemo relativno uskoro da očekujemo njegov pad (naredni izvorni ciklus), ako SNS uzme opet Beograd, ulazi Vučko u ligu Mila Đukanovića.

6. Al posle ovoga što je NE pobedilo u Beogradu, nije za iznenaditi se ako nađu neku protuvu koja je nekad imala naznake integriteta i kakvog-takvog kul vajba, da je poture kao decoy gradonačelnika.

7. Ovde u pretposlednjem postu SNS=Vučić, da ne bude zabune. Mislio sam kad SNS=Vučić oseti da je gubitak na parlamentarnim izborima (ili na ulici, mada mislim da je to baš teško moguće, mnogi krvi je potrebno) blizu, uključiće se beast mode koji će da znači početak nove istorije Srbije. U slučaju da na dobru izlaznost neke godine Vučić bude u egalu sa opozicijom i uz neke konvertite uspe da formira Vladu, misim da ćemo da gledamo ranjenog Vučića i bukvalno ćemo žaliti što na izborima nije pobedio sa 80%.

Možda će neko da urgira da se izbaci materijal krajnje kompromitujuće prirode u vezi sa naslednikom, možda će da ispliva još deset afera jačeg intenziteta i od onoga sa Palmom, opet će se to izvrnuti iz konteksta ili prosto zaboraviti. Odvratno zvuči, ali trenutno mislim da je jedini mogući način da se stvarno pokrene ogromna lavina govana ka njemu neka tragična situacija na bilo kom anti-Vučić protestu tokom kog bi murija ili neki rent-a-navijač ubio nekog moralno besprekornog civila (poput introvertnog studenta istorije umetnosti ili grafičkog dizajna) i tako pokrenuo neke jezive proteste posle kojih stvarno ne bi bilo natrag.

8. Ma ovo je Vučku bio test pred izbore, ne radi on ništa slučajno.

Sad će da izvuče uši ovima koji nisu iznapinljali sigurne glasove da izađu.

9. Ajde da ne pušimo još kurčeve u krug jedni drugima. 37-39% od 30% i nešto izaših birača nije ništa spec. Plus je opozicija i dalje predebilna.
    Eventualno, vrlo eventualno možda nešto u BG, a to bi bila šteta objektivno, jer volim kako ih Vesić jebe tamo u toj septičkoj jami.

10. alo bre, srbi??!!?!

ovo je bio referendum o promeni ustava, kako je moguce da svega par osoba, ako i toliko poznajem koje su na to bar gledale na taj nacin a ne kao izbor za mis gde se glasa za i protiv Vucica. ne ni sistema, sa tim smo ok, nego Vucica, samo njega da sklonimo i procvetace karamfili.

kad sam bio mali, cuo sam ono vladace Sloba vecno i mislio se hahaha jesu glupi, kad ono medjutim. samo ga menjamo

11. Jbt Celt, ja do NG nisam ni znao da imamo referendum LOL
    A i posle si tako malo informacija mogao da nađeš o tome. Tek pre 2-3 dana je krenula priča a i to u fazonu Vučić/RTS traži Da glasaj NE da im uteramo kurčinu

12. Ajde da ne pušimo još kurčeve u krug jedni drugima. 37-39% od 30% i nešto izaših birača nije ništa spec. Plus je opozicija i dalje predebilna.

mozemo i da okrenemo pricu, 60% od 30% izaslih nije bog zna sta takodje za nekoga ko ocekuje da dobije opet apsolutnu vlast u aprilu

13. Pa ni naprednjaci nisu svi glasali kako im zapovedano

Can confirm, znam penzionere kojima je hijerarhija Vucic pa bog pa svi ostali, a koji opet nisu izasli ili su cak izasli i glasali ne

14. ja i dalje nisam cuo sto je "da" lose a "ne" dobro, osim zato sto reko vucic.

i jedni i drugi tumace stvari na isti nacin, samo izadje na drugi izlaz. moze glat da se postavi = izmedju.

sto se mene tice, ono malo sto sam se kao InFOrmISAo, ne lici mi da ste izgubili nista ovim rezultatom izbora, verovatno je i dobijeno, i mislim da cak ni sam SNS nije smislio ovo, nego im je izdiktirano kao uslov za dalje investicije u Srbiju i integracije prema EU.

sudovi ce samo biti jos sporiji i tezi za menjanje, dosadni i ljigavi, da dobiju moc da udaraju kontru stalno, sto je otprilike stanje u kom treba da budu, to im je posao.

i srecan bi bio da kad dodje nova vlast da uvek imas ostatke prethodne koji ce da ih drkaju stalno, makar to bio SNS. tako znas da funkcionise drzava, inace kurca neces da uradis stalnim revolucijama koje donose jedno te isto.

sto reko, svi mi mislimo doce demokratija, a jadni drkace ih sns. a sta cemo ako dodju ovi mentoli levijatani i obrazi i ostala bagra. pa zamene sve sudije da budu njihovi. i sve ostalo sistemski. taj profil ljudi da dodje na vlast.

neka su "posteni" i "tradicionalni" i "patrijote" kolko oce, takvi mentoli smeju da izrazavaju svoje misljenje i laju samo na vrlo kratkom lancu.

tako da gledajte kako ocete rezultate, cini mi se da sveukupno nije toliko lose. nije apsolutno dobro, to ne postoji, ali nije smak sveta jebo ga.

15. znaci, to sto mislite da ste pametniji od ovog, i pravite zajebanciju kao gle glasaci mentoli itd
    https://i.postimg.cc/tJJY5qTC/Screenshot-20220117-073939.jpg

niste, isti suzanjski mentalitet. isti su vam razlozi zasto zaokruzujete jedno ili drugo, kolko god bili pametni da znate da pogodite gde da zaokruzite na papiru, ako i jedno i drugo zaokruzujete kao za ili protiv vucica, od ovog ste pamentiji za toliko da znate da pogodite na papiru gde da zaokruzite, sto mozda u vasim glavama mnogo daleko, al kad pogledas sa strane i nije bas toliko.

morate bre da se maknete tog mentaliteta da mora da se prati sta neko prica ili radi, da bi se razmisljalo ili nesto pokazalo. vucic, djokovic, nebitno jbt.

16. dobro celte, jel bitno i pitanje kako se sprovodi referendum ili samo sta je bolje

ukine prag izlaznosti, ne pokrene nikakvu debatu, ni ne objasni do kraja transparentno javnosti sta se menja, formulise pitanje tako da averidz glasac nema ideju o cemu se radi, pitanje glasanja na kosovu nerazjasnjeno, kontrola glasanja u njegovim rukama, xy izbornih nepravilnosti, u takvoj atmosferi treba ili ne ucestvovati u takvoj farsi ili ce izaci i glasati "ne"

plus predsednik saopstava rezultate referenduma lol

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.