Maestro kriptotrejder

1. Da si video taj kurac i ti bi bio ožalošćen što tih slika više nema.

2. Braćo u kriptu, vaše mišljenje o Tamadoge (TAMA)?

3. Dobri su im bubnjevi :))

4. Tamadoge

Nismo te udostojili odgovora, zasto kupujes ta sranja kad:

Eth 2.0 nikad blize, cardano vasil hard fork isto krajem septembra, maestro nft prodat za 20 hiljada evri, i tako..

5. Nisam kupio, brate u kriptu. Nego me zanima el iko pao na hajp. Priča prilično dobro odrađena za redit, 4čen i ostale jazbine memaroša.

PS Maestro gde NFT-ovi?

6. Hajp za tamadoge? Iskreno ne znam, ne pratim to u sred bear marketa..ta djubrad se kupuju u bul ranu, pogotovo je tad dobro da uletis za presale

Ma sprdan se za maestra, stari spamer, umro sam od smeha kad sam ga video u balkan crypto grupi na telegramu xd

7. Ja uistinu cenim njegov optimizam, bez imalo zajebancije. Esu ga ljudi sprdali puno?

8. Nisu uopste ako se dobro secam, vise su ga ignorisali :D

9. Oćemo li držati LUNC do kraja šta kažete?

10. U ovakvom bear marketu ne imati LUNC u svom portfoliu je odista mladost ludost

11. Pun mi vas je kurac crypt fiends zbog vas cene grafičkih otišle u tri kurca, dabogda ceo blokchejn goreo u paklu

12. Pa brt bas zbog ovog dogadjaja cene grafickih uskoro idu na -50% nema potreba da se zahvaljujes

13. Iz tvojih usta u uši tajvanskih proizvođača poluprovodnika

14. this is fine this is fine this is fine this is fine

15. Koliko net wortha cuvate u kriptovaltama, trejderi

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.