Maestro kriptotrejder
  • Š

Treba napravimo esports tim vukajlija banjo da bude kapiten da idemo da osvojimo TI

• S

Boh da bude trener/selektor

Sad se verovatno pitate kako kad nema dve dote u zivotu, pa nebitno, ni najveci svetski treneri u fudbalu nisu bili vrhunski igraci xd

• Бохор

Ja se derem Banji tece krv brisemo ga kacino na infuzije Papet i Armin se uplasili stide se u cosku itd

• S

haha, zatim kasno otkrivamo da su se armin i zhajk u tajnosti kladili protiv nase ekipe, arminu odsecamo ono malo prstiju sto mu je ostalo zhajku biva oprosteno

• P

Samo umjereno braco, mislim ko sam ja da vas savjetujem ali nemoj puno da se lozite i gomilate ogromnu neku lovu da ne bi bilo kuku majko kasnije

• k

Moj bliskoistočni brate, ja sam domaćin, kućevan čovek i ne verujem baš previše u pare bez motike. Ali treba ih ulagati u nešto, u okvirima mogućnosti. Neko u nekretnine, neko na Čelzi u gostima, neko u kripto. Svaki od nas ima svoju teoriju oćelse to isplatiti ili neće. Naravno, treba se kockati samo s parama koje si možeš priuštiti izgubiti. Šeš ili beš priče su samo priče i obično završe suicidom, ako budu istinite.

Dakle, sve dok me veseli i sve dok mogu poplaćati režije, stan i povremeno se iskurčiti s nekim putovanjem ili slično, a da ostane koji dinar na računu, ja sretan.

• S

Naravno, treba se kockati samo s parama koje si možeš priuštiti izgubiti

Upravo

• k

Jutro, braćo u kriptu

https://imgflip.com/i/6tw0i7

Kakvo je vama buđenje bilo?

• d
    banovan

Dok se vi jebete sa kriptom, Desimir uveliko ima biznis sa dijamantima i zlatom

• d
    banovan

Ko vam je kriv sto ste sirotinja

• k

Радјард Куплунг
    Monero će da se primi, kupujte monero i zapamtite ovaj post pičke

pre 4 godine

• S

ko zna radj zna

• k

Menjam kripto za motiku.

• mesni narezak

drago mi je da se sada grafičke na kilu prodaju jer je propalo majnanje.
    mislim, nije da ću kupiti jer sirotinja sam ali eto.

• S

Potop. Kameni kapiram ispratio si sta se desilo, nadam se da imas stop-limit :(

Okinulo mi se 10 stop loss ordera u tipa 2 minuta.

• b

Scousere kad si izasao sa koznog?

• S

Nema dva dana

• Š

munem majneri

• S

ajd pa da igras konacno witchera na high xd

• Јова

sad ko ima para da uleti... :)
    mada padaće još, al mislim da je dno blizu