- Š
Treba napravimo esports tim vukajlija banjo da bude kapiten da idemo da osvojimo TI
- S
Boh da bude trener/selektor
Sad se verovatno pitate kako kad nema dve dote u zivotu, pa nebitno, ni najveci svetski treneri u fudbalu nisu bili vrhunski igraci xd
- S
haha, zatim kasno otkrivamo da su se armin i zhajk u tajnosti kladili protiv nase ekipe, arminu odsecamo ono malo prstiju sto mu je ostalo zhajku biva oprosteno
- P
Samo umjereno braco, mislim ko sam ja da vas savjetujem ali nemoj puno da se lozite i gomilate ogromnu neku lovu da ne bi bilo kuku majko kasnije
- k
Moj bliskoistočni brate, ja sam domaćin, kućevan čovek i ne verujem baš previše u pare bez motike. Ali treba ih ulagati u nešto, u okvirima mogućnosti. Neko u nekretnine, neko na Čelzi u gostima, neko u kripto. Svaki od nas ima svoju teoriju oćelse to isplatiti ili neće. Naravno, treba se kockati samo s parama koje si možeš priuštiti izgubiti. Šeš ili beš priče su samo priče i obično završe suicidom, ako budu istinite.
Dakle, sve dok me veseli i sve dok mogu poplaćati režije, stan i povremeno se iskurčiti s nekim putovanjem ili slično, a da ostane koji dinar na računu, ja sretan.
- SNaravno, treba se kockati samo s parama koje si možeš priuštiti izgubiti
Upravo
- dbanovan
Dok se vi jebete sa kriptom, Desimir uveliko ima biznis sa dijamantima i zlatom
- dbanovan
Ko vam je kriv sto ste sirotinja
- kРадјард Куплунг
Monero će da se primi, kupujte monero i zapamtite ovaj post pičkepre 4 godine
- S
ko zna radj zna
- k
Menjam kripto za motiku.
- S
Potop. Kameni kapiram ispratio si sta se desilo, nadam se da imas stop-limit :(
Okinulo mi se 10 stop loss ordera u tipa 2 minuta.
- b
Scousere kad si izasao sa koznog?
- S
Nema dva dana
- Š
munem majneri
- S
ajd pa da igras konacno witchera na high xd