Rat u Ukrajini 2022

1. Pa rat je cilj ocigledno sa aspekta eu i nato usa.
    Zasto bi to bilo opcija.l da eu podrzi stop ratu kada ga finansira.

Opcija bi bilo da skonta da su ga prodali i da se preda imbecil.

2. ne, nece ovo da stane dok EU ne ukine sankcije, i kaze zelenskom, to je to, imas azil gde oces.
    to, ili da se rusi sami povuku.
    ili da osvoje ukrajinu.
    ili da ukrajinci sad magicno krenu u kontranapad i oteraju ruse.

ne vidim ni jedno da ce da se desi. pogotovo poslednja dva.
    nadam se u razum EU, posto rusija ocigledno zakazala sa tim. ali ne ide nesto.

3. Slažem se za rakiju, al jbg nedostupna ovde. Viskija baš i nisam fan, a pokušavao sam, jednostavno ne ide. Isprobavao sam votke i krstio se koje sam otrove puo kao pubertetlija. Rendom ukrajinska votka, npr Hlibny Dar bolja od pola smeća s kojim se tanki vratovi slikaju u separeima.

4. votku ne racunam u pice to je sredstvo za napijanje

5. Razum eu, aj se ne zajebavamo.
    Nemacka ekonomija upravo dobila milione jeftine bele radne snage, gas ce svakako regulisati sa rusima.

Rat je napravljen sa ciljem a ne zve par finale kupa

6. vidis, to sto ti predvidjas da ce sve da bude u redu, to mi se ne svidja.

do sada na sajtu ovde sam uglavno bio onaj sto prica aj ne serite, nece od ovoga nista, sad mi nesto ne stima u svemu ovome.

ne rusija, ne ukrajina, nego stanje u evropi. imam osecaj da ponovo gube glavu, a ako se nekog plasim kad podebili to je centralna evropa. oni podebile debelo.

7. i ne svidja mi se sto usa ne uskace da im kaze da su debili i udari zausku da cute ko do sad. verovatno i ne mogu vise.

8. i nesto mi se sve cini da je i putin racunao na to, da ce sa razumnima da ima posla, kao do sad gde je se samo makljao sa americkom i evropskom vojskom a javno mnjenje boli kurac. krenuo, ispalo da su mnoooogo ludji nego sto se cini, amerikanci pogledali, rekli fak dis shit, sad rusi i ukrajinci stoje i gledaju se preko rova, i dobra je sansa da niko nije bas siguran sta da radi.

a to mi se ne svidja uopste.

9. Sta predvidjam bukv se nadam ce bude u redu ali ovo je put za razjeb ukr i rus paralelno.

Na vagi govana zeleni je ekval putinu. Ista govna.

10. rus, ukr, i ostatka evrope (- UK) po svemu sudeci.

nemci su mi najveci debili. prvo se demokratski dovedu u situaciju da zavise od rusije onda se demokratski napickaju sa tom istom rusijom.

sve po volji naroda.

11. a ako evropa ode u kurac, odosmo i svi mi ovde, bez obzira jel smo u srbiji ili svajcarskoj.

samo chevu gleda sa strane i boli ga kurac.

12. Za srb vs sui je ok jer nas sankcije nikada ne pogadjaju kao zasticene amebe koji jedu milke sa true alpskim mlekom.

Nama bitno da ima secera a mleko modz i vestacko

13. ne bi bas rekao, sve vise srbije je po gradovima, a oni (vi tj) niste bas tako tvrdokorni ko sto se puvate.

14. Ma gde nismo bukv ne postoji osoba u srb koja ocekuje da zivot moze biti i ostati normalan tokom celog zivota.

Ako na bazi od 10 god ne bude sranje ne znamo se ponasati normalno.

15. Jedina razlika je ta sto nam se precesto podmece pa se lako oseti smrad prevare. Ko za koronu, samo 50 dvostruko vakcinisanih, i ovi dupli posle provalili semu.

Vi tamo zbog alpskog mleka u milki verujete sistemu da vas nece zajebat. Najpodlozniji.

16. Sralo se nesto ovde danas, sacu iscitat

17. Bravo celt, treba da se prave ustupci agresoru samo kako bi prestao rat, koji defetizam jbt

Sto ti ne priznas kosovo i kraj price, nema sukoba, potencijalnog rata a daš albancima da pripoje albaniji srpski teritorij?

Kako ste odvažni kad treba tuđim kurcem koprive mlatit

18. I da, ne znam sta si pricao na ovoj strani, prestao sam citati kad je pocelo lupetanje

19. Kako ste odvažni kad treba tuđim kurcem koprive mlatit

aj bosanac ne jedi govna, upravo ti to radis sa ukrajincima sad.

da, uvek je bolje zaustaviti sukob - mada kapiram da tebi kao navijacu nije bas to tako.

20. Kakav navijač jebote, jel znaš ti šta se radi kad neko napadne tvoju zemlju? Braniš je jbt ne braniš zelenskog, braniš svoje prijatelje porodicu ženu djecu starce i život koji si tu odlučio da gradiš..

Da ova govna nemaju nuklearku, bili bi zbrisani sa lica zemlje, bio bi im “Highway of Death” od Moskve do Vladivostoka i zavijorila bi se zastava američka u roku od 15 dana.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.